مسابقه پرش شيراز

طبق آخرين خبر،و تصميم اي که گرفته شده،در 3 رده مبتدی،جوانان،و بزرگ سالان هست.که اهتمالن رده بزرگسالان،110 سانت هست.......
moien گفت:
اینجوری بوش میاد اخرش برگزار نمیشه
چه رده ای قراره برگزار شه ؟

parvardeh bar asb گفت:
طبق آخرين خبر،و تصميم اي که گرفته شده،در 3 رده مبتدی،جوانان،و بزرگ سالان هست.که اهتمالن رده بزرگسالان،110 سانت هست.......
یک کمی بنظر من این رده بندی یجوریه.مبتدی یعنی چی ؟ یعنی اسب یا سوار مبتدی ؟
با این حساب جوانان و بزرگسالان باید ربطی به مبتدی نداشته باشن

ناشناس

Active member
سلام دوستان

مسابقه پرش .اگر حوادث طبیعی و غیر طبیعی پیش نیاد انشا اله روز جمعه مورخ 88/5/16 در باشگاه بهارستان واقع در کیلومتر 45جاده شیراز سپیدان مجموعه ورزشی تفریحی بهارستان برگذار میشود :)

سنا

Active member
ناشناس گفت:
سلام دوستان

مسابقه پرش .اگر حوادث طبیعی و غیر طبیعی پیش نیاد انشا اله روز جمعه مورخ 88/5/16 در باشگاه بهارستان واقع در کیلومتر 45جاده شیراز سپیدان مجموعه ورزشی تفریحی بهارستان برگذار میشود :)
انشالله
فقط ساعتشو هم بگيد

سنا

Active member
ناشناس گفت:
ساعت 17:00 زنگ شرع مسابقه به صدا در می اید

خوب این طور که معلومه باید ساعت 16:00 اونجا باشیم
چند تا اسب از باشگاه شما ميان دقيقا؟
خود شما هم شركت خواهيد كرد؟

ناشناس

Active member
سنا گفت:
چند تا اسب از باشگاه شما ميان دقيقا؟
خود شما هم شركت خواهيد كرد؟

خوب یکی از اسبهای من کره داره که نمیتونه شرکت کنه
یکی دیگه از اسبها هم سه ماهه حامله میباشد . اون هم شرکتش نمیدم . به دلایلی

البته اسبی که حامله هست کاملا بدنش اماده میباشد یک شب در میان هم با هاش پرش کار میکنم به صورت حرفه ای چند شب پیش هم یک پارکور داخل باشگاه چیدیم با ارتفاع 115تا 120 و ترتیب موانع طوری بود که اسب 18 مرتبه باید از موانع عبور میکرد از بین اسبهایی که میخوان شرکتشون بدن تنها اسب من 2با ربدون خطا کلیه موانع را پشت سر گذاشت /
ولی به دلایلی کاملا سیاسی اسب را در مسابقه شرکت نمیدهم . البته هنوز هم معلوم نیست تا روز جمعه خدا بزرگه.

از باشگاه ما هم 6الی 8 اسب شرکت میکنن

سنا

Active member
ناشناس گفت:

البته اسبی که حامله هست کاملا بدنش اماده میباشد یک شب در میان هم با هاش پرش کار میکنم به صورت حرفه ای چند شب پیش هم یک پارکور داخل باشگاه چیدیم با ارتفاع تا 120115 و ترتیب موانع طوری بود که اسب 18 مرتبه باید از موانع عبور میکرد از بین اسبهایی که میخوان شرکتشون بدن تنها اسب من 2با ربدون خطا کلیه موانع را پشت سر گذاشت /
ولی به دلایلی کاملا سیاسی اسب را در مسابقه شرکت نمیدهم . البته هنوز هم معلوم نیست تا روز جمعه خدا بزرگه.

آها متشكرم

ناشناس گفت:

البته اسبی که حامله هست کاملا بدنش اماده میباشد یک شب در میان هم با هاش پرش کار میکنم به صورت حرفه ای چند شب پیش هم یک پارکور داخل باشگاه چیدیم با ارتفاع 115تا 120 و ترتیب موانع طوری بود که اسب 18 مرتبه باید از موانع عبور میکرد از بین اسبهایی که میخوان شرکتشون بدن تنها اسب من 2با ربدون خطا کلیه موانع را پشت سر گذاشت /

دلیل سیاسی ؟!!! نکنه رنگ اسبتون اینه

خوب معلومه که مبتدی ربطی به رده نداره!!!!!!! هم اسب مبتدی،هم سوار مبتدی با هم بر گذار ميشه...........
moien گفت:
یک کمی بنظر من این رده بندی یجوریه.مبتدی یعنی چی ؟ یعنی اسب یا سوار مبتدی ؟
با این حساب جوانان و بزرگسالان باید ربطی به مبتدی نداشته باشن

سنا

Active member
يه اسب و سوار از باشگاه ما ميتونست شركت كنه اونم لنگ شد!! :(
منم كه نميتونم
شانسو ميبينيد توروخدا!! ::) ::)

جمعه ی این هفته(16/05)مسابقه ی پرش با اسب رده ی d2 در کرمان برگزار میشه و اینجوری شنیدم به هیئت استان یزد و شیراز واسه شرکت سوارکاراشون در این مسابقه دعوت نامه ارسال شده،کسی در جریان این قضیه هست ؟

سنا

Active member
moien گفت:
جمعه ی این هفته(16/05)مسابقه ی پرش با اسب رده ی d2 در کرمان برگزار میشه و اینجوری شنیدم به هیئت استان یزد و شیراز واسه شرکت سوارکاراشون در این مسابقه دعوت نامه ارسال شده،کسی در جریان این قضیه هست ؟
من كه نه
پرورده بر اسب چيزي شنيدي؟

بالا