مشاوره -خرید اسبهای کورسی دو خون و تروبرد

به نظرم این تاپیک جالبی باشه.بحث در مورد اسبهای کورسی و کیفیت خط خونی آنها و ارزش ریالی آنها به نظر مفید فایده خواهد بود

آقای زمانی
اگر اشتباه نکرده باشم شما مالک اسبهای زلزله بیک-زلزله-لوئیزا و پرنس هستید.یعنی 3 نوع اسب عرب -ترکمن و دو خون دارید.اگر اینگونه است بفرمایید تا صحبتی با شما داشته باشم

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
به نظرم این تاپیک جالبی باشه.بحث در مورد اسبهای کورسی و کیفیت خط خونی آنها و ارزش ریالی آنها به نظر مفید فایده خواهد بود
دادن مشاوره از طریق اعضا برای عضا ممنوع است
ولی راهنمایی مشکلی نداره

امید زمانی

Active member
آقای زمانی
اگر اشتباه نکرده باشم شما مالک اسبهای زلزله بیک-زلزله-لوئیزا و پرنس هستید.یعنی 3 نوع اسب عرب -ترکمن و دو خون دارید.اگر اینگونه است بفرمایید تا صحبتی با شما داشته باشم
خیر بنده فقط اسب ترکمن دارم . لوییزا مال من بود . البته مالک زلزله هم عضو هستند .

آقای امیر حسین
منظور همان راهنمایی است و این تاپیک هم بخاطر قویتر شدن و استفاده بیشتر کاربران و در نهایت افزایش کاربران در نظر گرفته شد.

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
شما هرچی میشناسی معرفی کن
کم کم با جستجو از بیرون میان وقتی اسم اسب رو تو گوگل ببنینند

به نظرمیادکارش رو توانگلیس ودوبی کرده.
فکرکنم دوسال پیش با همین اسب توجایزه بزرگ دوبی با مالکیت آقای رادان شرکت داشت؟

اگر مایل به خرید تروبرد داخلی هستید روی کره های بای بای بن -میس وریتی - سیبولتا-آنیکا-آگومیکس حتما تحقیق کنید.احتمالا کره های این مادیانها نیازهای شما را براورده میکنند.
اما اگر روی دوخونها فکر میکنید بدنبال کره خوب بهتر است در بندرترکمن بگردید.
شنیده ها از کره های تولیدی خوب امسال بندرترکمن
1:کره افیر-لهن گرین 1 ساله حدود ارزش 3000000
2:کره آفرین-لهن گرین 1 ساله // 4000000
3:کره آگوگ-اوراسیا 2 ساله // 6000000
4:کره پادشاه-اوراسیا 1 سال // 4000000
5:کره رجینگکریک-تکرو 1 ساله // 3000000

اگر مایل به خرید تروبرد داخلی هستید روی کره های بای بای بن -میس وریتی - سیبولتا-آنیکا-آگومیکس حتما تحقیق کنید.احتمالا کره های این مادیانها نیازهای شما را براورده میکنند.
اما اگر روی دوخونها فکر میکنید بدنبال کره خوب بهتر است در بندرترکمن بگردید.
شنیده ها از کره های تولیدی خوب امسال بندرترکمن
1:کره افیر-لهن گرین 1 ساله حدود ارزش 3000000
2:کره آفرین-لهن گرین 1 ساله // 4000000
3:کره آگوگ-اوراسیا 2 ساله // 6000000
4:کره پادشاه-اوراسیا 1 سال // 4000000
5:کره رجینگکریک-تکرو 1 ساله // 3000000

لطفا در مورد کره آفرین بیشتر توضیح بدین.
نره یا ماده ؟
اگر عکسی از هر کدومشون هم دارین لطفا بذارین.

مهدی یوسفی عزیز
کره آفرین فکر کنم ماده است ولی عکسی ازش ندارم.اما دوست دارم به مطالب زیر خوب دقت کنید.
مادیانی هست بنام (خوشقدم ) مادر آفرین.خط خونی که ایجاد کرده به شرح ذیل است.
آذین -خوشقدم = آفرین
دولاب-خوشقدم=اوراسیا
ایمج-خوشقدم=هایبرنیا..................مرد
وات -خوشقدم=میثم خان

وات-آفرین=اسپید هورس
دولاب-آفرین=گل آفرین
وات-اوراسیا=ایگابوی و دیهیم
آگوگ-اوراسیا=اسمش احتمالا فایری آگوگ خواهد بود.

این اسبها همه متعلق به آقای اعتمادی بودند که بعدا آفرین را زمانی که اسپید را در شکم داشت به آقای کردی(برادر خانمش)فروخت.
به نظر من تولیدات اوراسیا خیلی بهتر از آفرین هستند .شما به نتایج اسپید نگاه نکنید.اسپید این مقامها را در 36 بار استارت بدست آورده .ولی تولیدات اوراسیا را خود مالکش (اعتمادی) زیاد نمیدواند.و با توجه به خط آمریکایی سیلمی دولاب به نظرم تولیدات اوراسیا خیلی بهتر از آفرین باشند

مهدی یوسفی عزیز
کره آفرین فکر کنم ماده است ولی عکسی ازش ندارم.اما دوست دارم به مطالب زیر خوب دقت کنید.
مادیانی هست بنام (خوشقدم ) مادر آفرین.خط خونی که ایجاد کرده به شرح ذیل است.
آذین -خوشقدم = آفرین
دولاب-خوشقدم=اوراسیا
ایمج-خوشقدم=هایبرنیا..................مرد
وات -خوشقدم=میثم خان

وات-آفرین=اسپید هورس
دولاب-آفرین=گل آفرین
وات-اوراسیا=ایگابوی و دیهیم
آگوگ-اوراسیا=اسمش احتمالا فایری آگوگ خواهد بود.

این اسبها همه متعلق به آقای اعتمادی بودند که بعدا آفرین را زمانی که اسپید را در شکم داشت به آقای کردی(برادر خانمش)فروخت.
به نظر من تولیدات اوراسیا خیلی بهتر از آفرین هستند .شما به نتایج اسپید نگاه نکنید.اسپید این مقامها را در 36 بار استارت بدست آورده .ولی تولیدات اوراسیا را خود مالکش (اعتمادی) زیاد نمیدواند.و با توجه به خط آمریکایی سیلمی دولاب به نظرم تولیدات اوراسیا خیلی بهتر از آفرین باشند

کره آگوگ چی نره یا ماده؟ شما ندیدیش؟

کانی میران عزیز
درسته که اسپید زیادتر استارت زده ولی باید در نظر بگیریم که اولا این نشان دهنده قدرت فوق العاده اسبه و دوما اسپید در 16 تا از این استارت ها با وزن بالای 58 کیلو دویده و قالبا هم در مقام بوده . البته من هم منکر خون بهتر دولاب نیستم ولی در نتیجه گیری کره ها باید بیشتر به وضعیت فیزیکی مادیان و نحوه آماده نمودن کره توجه بشه. البته کره های اوراسیا هم خیلی خوب جواب داده اند.

مهدی عزیز
کره آگوگ نره.بسیار قوی و عضلانی.اگر دست خود اعتمادی نباشه و اونو به یک مربی خوب بدن قطعا یکی از قهرمانان گروه 1 ایران خواهد بود.
در مورد مطلب دومتان هم موافقم.کلیت مطلب این بود که به نظر من کره های اوراسیا انتخاب بهتری از کره های آفرین میتوانند باشند.
اوراسیا یک کره یک ساله از سیلمی گریکاس دارد و الان از کینگ آو دسان باردار است.

امیر حسین عزیز
از این مادیانها عکسی ندارم.اما عکس کره هاشون رو میشه گیر آورد.انشالله هر وقت دستم رسید میزارم تو سایت

بنده ساکن گرگانم.بدلیل علاقه ام به اسب و مسابقات کورس تحقیقات علمی زیادی در مورد شجره اسبها ی تروبرد و دوخون ایران ،کیفیت اسبها ،تغذیه اسبهای کورس و .... انجام دادم و بنا دارم بصورت یک کتاب به چاپ برسانم.

چشم.هر موقع چاپ شد یک نسخه را برایتان ارسال میکنم.البته آدرس فراموش نشود.
ولی سایت شما نیز مکان خوبی برای تبادل اطلاعات است.و بنده نیز از دادن اطلاعات بسیار ناچیز خود هیچ وقت دریغ نخواهم کرد.

بالا