♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
شما که سیرجانی هستیپرواز گفت:واسه اقامت هم لازم نیست نگران باشید تا وقتی بچه های شیراز هستن مگه من میزارم برید هتل و مسافرخونه ;D ;D ;D ;D![]()
8)
از کجا مهمون میکنی؟
شما که سیرجانی هستیپرواز گفت:واسه اقامت هم لازم نیست نگران باشید تا وقتی بچه های شیراز هستن مگه من میزارم برید هتل و مسافرخونه ;D ;D ;D ;D![]()
8)
نمیشه یکی رو حذف بکنید؟narges گفت:درست جشنواره باید بیفته اول امتحانات , اینم شانس من
دوستانی که میرن لطفا فیلم هم تهیه کنید بعد یک طوری بشه تهیه کرد و دید و این تاپیک همچنان ادامه دارد و دل من همچنان خواهد سوخت
متاسفانه نمیشه اگر امکانش بود حتما می اومدم♘ امیرحسین ♞ گفت:نمیشه یکی رو حذف بکنید؟
سنا گفت:میگما من الان باشگاه بودم مربیم گفت شاید کنسل بشه ??? ???
برو بچه های شیراز کسی خبر دقیق تر نداره؟
سنا گفت:میگما من الان باشگاه بودم مربیم گفت شاید کنسل بشه ??? ???
برو بچه های شیراز کسی خبر دقیق تر نداره؟
سهراب جان باید گریه کنیم یا...!سهراب گفت:مسابقه زیبایی شیراز با انصراف داوران خارجی از قضاوت این برنامه لغو شد.
بنا به اظهارات منابع آگاه داوران به علت وجود "خس و خاشاک"! در خیابانها، از سفر به ایران منصرف شده اند.
واقعا باعث تاسفه که عرضه ی برگزاری یه مسابقه رو هم ندارنسهراب گفت:مسابقه زیبایی شیراز با انصراف داوران خارجی از قضاوت این برنامه لغو شد.
بنا به اظهارات منابع آگاه داوران به علت وجود "خس و خاشاک"! در خیابانها، از سفر به ایران منصرف شده اند.
oliveira گفت:سهراب جان باید گریه کنیم یا...!
اینبار باید برای همه ایرانمون شرمنده باشیم نه تنها شیرازسنا گفت:واقعا باعث تاسفه که عرضه ی برگزاری یه مسابقه رو هم ندارن
واقعا شرمنده هستم که سواری شیراز اینجوری شده اوضاعش
و اما در مورد این خس و خاشاک :سهراب گفت:بنا به اظهارات منابع آگاه داوران به علت وجود "خس و خاشاک"! در خیابانها، از سفر به ایران منصرف شده اند.
فعلا همه چیز ریخته به هم حتی دانشگاها هم تعطیل شدن ،بابا مردم و جوونای بدبخت دارن ناکار میشن :'(سنا گفت:بابا مگه حتما باید داورا خارجی باشن
مسخرمون کردنا
یا ویزا اماده نیست یا به خاطر خس و خاک!!! نمیان
من خودم داوری میکنم ;D ;D فقط برگزار شه که 6 ماهه سر کاریم
نه برگزار نمیشه♘ امیرحسین ♞ گفت:من دشب با آقای احسان مجرب صحبت کردم
گفت برگزار میشه