من یا اسبم؟

تا به حال به این فکر کردید که اگر در شرف وقوع یک تصادف یا هر گونه حادثه دیگری باشید و اسبتان در کنار شما باشد،کدامیک به استقبال خطر میروید؟! آیا واقعا قدرت از جان گذشتگی را داریم در چنین مواقعی؟؟؟کدامیک فدا شویم،من یا اسبم؟؟؟

سوال من مربوط به زمانیه که هر دو در خطر باشید ولی امکان فرار فقط برای سوارکار وجود داشته باشه

نفس گفت:
تا به حال به این فکر کردید که اگر در شرف وقوع یک تصادف یا هر گونه حادثه دیگری باشید و اسبتان در کنار شما باشد،کدامیک به استقبال خطر میروید؟! آیا واقعا قدرت از جان گذشتگی را داریم در چنین مواقعی؟؟؟کدامیک فدا شویم،من یا اسبم؟؟؟

سوال من مربوط به زمانیه که هر دو در خطر باشید ولی امکان فرار فقط برای سوارکار وجود داشته باشه
تاریخ به شمامیگه که همیشه برای کمتر از این هم ,کی فدا شده وکی باقی مونده؟!

mahsima

Member
همیشه اسب فدا شده و سوارکار باقی مونده.
الان نمیشه گفت آدم باید تو موقعیت باشه

سنا

Active member
هميشه از اين حرفا زده ميشه مثلا من ميگم 100% اسبم رو نجات ميدم و خودم فداكاري ميكنم اما تو شرايطش كه باشي غير ارادي و ناخودآگاه يه كار ديگه ميكني
ميدوني چرا؟چون از ته قلبت به باورش نرسيدي
واسه همين تو صدم ثانيه تصميم گيريت فرق ميكنه

narges

Member
نفس گفت:

نفس جان سوال شما به نوعی با تناقض همراه خط اخر شما گفتید که فقط امکان فرار برای سوارکار وجود داره یعنی عملا فدا کاری نمی شه کرد اگر هم کسی بخواد فدا کاری کنه وقتی بدونم هیچ راحی برای نجات دیگری نیست یعنی نیست دیگه

narges گفت:
نفس جان سوال شما به نوعی با تناقض همراه خط اخر شما گفتید که فقط امکان فرار برای سوارکار وجود داره یعنی عملا فدا کاری نمی شه کرد اگر هم کسی بخواد فدا کاری کنه وقتی بدونم هیچ راحی برای نجات دیگری نیست یعنی نیست دیگه

بله،عرض کردم امکان فرار برای سوارکار وجود داره فقط،چون هم جثه ش کوچکتره و براحتی از یه دریچه هم ممکنه بتونه بره بیرون ،اما اسب که نمیتونه! و هم عقلش بیشتر از اسب کار میکنه در اینجور مواقع! اما سوارکار این امکان رو داره که مثلا وقت نجات خودش رو صرف خارج کردن اسبش از اون محل بکنه و غیره.

سنا گفت:
هميشه از اين حرفا زده ميشه مثلا من ميگم 100% اسبم رو نجات ميدم و خودم فداكاري ميكنم اما تو شرايطش كه باشي غير ارادي و ناخودآگاه يه كار ديگه ميكني
ميدوني چرا؟چون از ته قلبت به باورش نرسيدي
واسه همين تو صدم ثانيه تصميم گيريت فرق ميكنه
مهم هم همون باوره سنا جان
و گاهی این باور درون ما وجود داره اما چون موقعیتش پیش نیومده ازش بیخبریم.یک هدف از این پرسش هم همینه،که ببینیم چقدر با خودمون رو راستیم و پیشاپیش خودمون رو آماده کنیم برای همچین مواقعی(که انشاالله هرگز پیش نیاد واسه هیچ کس).شاید جوابهای امروز ما روی رفتار فردای ما تاثیر بگذاره.

علی واحدی

Active member
برای من موقعیتش پیش اومده و من خودم را در معرض خطر و جراحت قرار دادم. به قول سنا جان باید در صدم ثانیه تصمیم بگیری و تصمیم من کاملا بدون در نظر گرفتن خودم حفظ سلامتی اسبمه. من دستمو گذاشتم بین شکم اسب و میله ای که از دیوار درآمده بود و 100% شکم اسبمو پاره میکرد. کف دستم 12 تا بخیه خورد.

سنا

Active member
baradar گفت:
برای من موقعیتش پیش اومده و من خودم را در معرض خطر و جراحت قرار دادم. به قول سنا جان باید در صدم ثانیه تصمیم بگیری و تصمیم من کاملا بدون در نظر گرفتن خودم حفظ سلامتی اسبمه. من دستمو گذاشتم بین شکم اسب و میله ای که از دیوار درآمده بود و 100% شکم اسبمو پاره میکرد. کف دستم 12 تا بخیه خورد.
احسنت به شما :)
اين يعني عشق اسب واقعي ::)

baradar گفت:

رفتارتون تحسین برانگیزه.به شما تبریک میگم بخاطر این عمل زیبا.
و آرزوی سلامتی دارم ،انشاالله که دیگه آسیبی بهتون وارد نشه.

علی واحدی

Active member
سنا گفت:
احسنت به شما :)
اين يعني عشق اسب واقعي ::)
نفس گفت:
رفتارتون تحسین برانگیزه.به شما تبریک میگم بخاطر این عمل زیبا.
و آرزوی سلامتی دارم ،انشاالله که دیگه آسیبی بهتون وارد نشه.
خیلی از لطف شما برادر و خواهر عزیز سپاسگزارم. این یه غریزه جداناشدنی از منه. خیلی از بچه ها و خانواده هم بهم میگن که آخرش تو خودتو بخاطر اسبات میکشی. ولی عرض کردم مثل یه غریزه شده برام. چون از بچگی با حیوانات بخصوص اسب و سگ بودم.

baradar گفت:
خیلی از لطف شما برادر و خواهر عزیز سپاسگزارم. این یه غریزه جداناشدنی از منه. خیلی از بچه ها و خانواده هم بهم میگن که آخرش تو خودتو بخاطر اسبات میکشی. ولی عرض کردم مثل یه غریزه شده برام. چون از بچگی با حیوانات بخصوص اسب و سگ بودم.
منظورتون از برادر منم ؟!!!!!!!!!
من دخترم که!!!!!

سلام
من اسبم نجات میدم معلومه حالا خودتم یا نجات پیدا میکنی یا نه><
ولی اول خودم میرم جلو بعد اسبم.

پاسخ : من یا اسبم؟

من شخصا حاضرم قسم بخورم که در طول تماااااام مدت سواریم،کسی مثه برادر ندیدم که اینقدر واسه اسبا و بقیه حیواناتی که داشته(که البته معذرت میخوام که میگم حیواناتشون،چون همیشه خدشون میگن حیوانات مال خدا هستن)فداکاری کنه و صبر داشته باشه
که به نظر من همین دلیل تمام موفقیت هاشونه...
ارزوی بهترین ها رو دارم برای خدشون،خانوادشون،اسباشون و ‏....
baradar گفت:

مرضیه

Member
به نظر من به موقعیت و شخص و واکنشی که در برابر خطر داره برمی گرده.
با یه خاطره براتون توضیح بدم که به اسب ربطی نداره ولی شرایط رو توصیف میکنه...
زمانی که من هنوز محصل بودم ،یه روز که ما تربیت بدنی داشتیم و توی حیاط مدرسه مشغول بازی بسکتبال بودیم،یهو زمین لرزید. یه لرزش کاملا محسوس. زمین بازی ما دقیقا روبروی کلاس های دیگه بود و با توجه به اینکه بازی متوقف شده بود ما عکس العمل سایرین رو بخوبی میدیدیم...
داشتم میگفتم که زمین لرزید و ما همه دیدیم که از توی یکی از کلاسها اولین کسی که از کلاس بیرون پرید معلم بود ولی هنوز کاملا از کلاس خارج نشده بود که یاد بچه ها افتادو داخل شد و بچه ها رو بیرون فرستاد... حالا از شما میپرسم، با اینکه معلم دلسوزانه عمل کرد اگر خدای نکرده زمین لرزه شدت بیشتری داشت بازم فرصت میکرد دوباره داخل بره؟!!!
میخوام به این نتیجه برسم که همه ی ما بی اندازه اسب ها رو دوست داریم ولی واکنشی که انسان در هنگام یک خطر آنی از خودش بروز میده متفاوت خواهد بود و به شخص بر میگرده.
برادر عزیزمون این سرعت عمل رو در تصمیم گیری داشتن که با سپر قرار دادن دستشون اسبشون رو از خطر نجات بدن ولی شاید شخص دیگه ای در شوک حاصل از حادثه زمان رو از دست بده...

مرضیه عزیز
زیاد دیدم آدمهایی رو که حاضر بودند ودر جمع دعوی میکردندکه حاضرند پی اسب گران قیمتشون(بالای 100000 دلار)رو بزنند تا در یک مسابقه!در جایزه قرار بگیرند.

این ورزش حرفه ای است که اسب وسوار ومربی و... همه اش یه ابزار است.!
حال شما مقایسه کنیدباخطر؟!