نژاد این اسب چیست؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
omid.zamanidehkordi گفت:
زیباست ! فکر کنم امیر حسین درست میگه چنارانه ! معرفیش کنین لطفاَ
چناران رو با دوخون عرب+ترکمن قاطی نکن
امروزه اگر عرب و ترکمن را قاطی کنید چناران نمیشه
چناران در یک بازه زمانی کوتاه با اسبهای ترکمن و عرب زمان نادر بوجود امده
این اسب یک ترکمن احتمالا از کره های طلاقوش است.

امید زمانی

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
چناران رو با دوخون عرب+ترکمن قاطی نکن
امروزه اگر عرب و ترکمن را قاطی کنید چناران نمیشه
چناران در یک بازه زمانی کوتاه با اسبهای ترکمن و عرب زمان نادر بوجود امده
این اسب یک ترکمن احتمالا از کره های طلاقوش است.
دقیقا نادر شاه هم همین کار رو کرد ترکمن را با عرب ترکیب کرد حتی ما زمان شاه سیلمی چناران داشتیم ! و فقط به آن زمان محدود نمیشه در ضمن محاله این اسب ترکمن خالص باشد !
تو طلاقوشو دیدی ؟ و کره هاشو ببینی میشناسی یا کسی گفته کره طلاقوشه ! ؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
1-چرا محاله ترکمن خاص باشه؟ الانم چناران وجود داره, مادیان رو خودم میشناسم که باقیمانده از همان زمانه
و نه نتیجه کشش عرب و ترکمن حال حاضر
2-کره هاشو دیدم سمند یال و دوم مشکی انقدر ژنش قویه همه کره ها همین رنگ شدن.

ناشناس خود شما اطلاع نداری چیه؟

امید زمانی

Active member
اين را سمند نبينيد حال بگوييد چه نژادي است حاضرم شرط ببندم اگر سمند نبود همه مي گفتند عرب و واضح است كه عرب دارد ( سر ، دم،اتصالات و ... ) طلاقوش كهر است ولي پدر و مادرش هر دو سمندن و كره سمند هم دارد ولي اين يكي ؟ :eek:

امید زمانی

Active member
طلاقوش کهره پدرش دل دل و مادرش رویا هر دو سمندن ! ندیدیش یا با یه اسبه دیگه مثلا بیلی اشتباه گرفتی !کره های طلاقوشم اکثرا کهر هستند ! عکسش را هم دارم اضافه می کنم !

ناشناس

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
جناب ناشناس کجایی؟ از اسب چیزی میدونی؟

من هم مثل شما .این عکسو یکی از دوستان به من دادن
فقط میدونم این اسب نریان میباشد.وروی کمرش .از یال تا روی دم یک خط مشکی هست که نشون میده نژاد اسب دره شوری میباشد.آخه خود صاحب اسب که سوارش هم هست(آقای مسجدی) میگفتند اسب نژاد دره شوری میباشد

sohrab

Active member
ناشناس گفت:
من هم مثل شما .این عکسو یکی از دوستان به من دادن
فقط میدونم این اسب نریان میباشد.وروی کمرش .از یال تا روی دم یک خط مشکی هست که نشون میده نژاد اسب دره شوری میباشد.آخه خود صاحب اسب که سوارش هم هست(آقای مسجدی) میگفتند اسب نژاد دره شوری میباشد

این خط کمر و خطوط گوره خری در دست و پا در خیلی از نژادها دیده میشه و مختص دره شوری نیست

sohrab

Active member
بله.
در ترکمن و عرب و پونی هم دیدم و در قره باغ هم یکی از مشخصه های اصلی است. مطمئنم در خیلی از نژادهای دیگر هم وجود داره.
توی قسمت ژنتیک و رنگ موضوعی ایجاد میکنم که اونجا دنبال کنیم.

بله منهم موافقم! این خط ملاک دره شوری بودن نیست!در ترکمن ها هم دیده می شود!
امیر حسین جان امید راست می گه طلاقوش کهر هست ولی پدر مادرش سمند بوده اند!و تقریبا کره های تولیدی طلاقوش کهر اند.داشتم به این فکر می کردم اسب ها در هنگام مدفوع دم خود رو به سمت بالا و معمولاً به یک طرف جم میکنندبه عکس دقت کردم که مبادا با اون لحظه اشتباه بشه!دیدم نه زیر پای اسب تمیز هست و دم رو بالا و به یک سمت گرفته! در نوع خودش جالب هست!

بالا