♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
بهترین هدیه به یک دوست اسبی چی میتونه باشه؟
یک میخ نعل رو کجا استفاده کرد؟؟Dr_Ghaffari گفت:به نظر من يك " ميخ نعل " !
دکتر از چه مارک میخی استفاده میکنید؟ موستاد رو امتحان کردی؟Dr_Ghaffari گفت:می تواند همیشه و همه جا به همراه داشته باشد . و هر بار که نگاهش می کند یاد شما بیفتد که عجب ! اما من به آنهایی که اهمیت نعلبندی خوب را باور ندارند یک میخ می دهم و می گویم بکوب کف دستت!
یک بار به یکی از اسب داران گراش گفتم نعل اسبش را باز کند زیرا پس از نعلبندی دچار مشکل تقه زدن شده بود و پس از دو هفته وضعیت بهتر نشده بود که هیچ بدتر شده بود . اما مالک اسب به ماندن نعل و درمان به روش دیگری اصرار داشت . من قبول کردم ! و از او یک میخ نعل خواستم . او گفت ندارد و گفت با میخ معمولی می شود ؟ گفتم اگر از نظر شما اشکال نداشته باشد بله می شود ! یک میخ آورد و من پس از معاینه میخ کاملا جدی آن را ضد عفونی کردم و به مالک اسب بر گرداندم و گفتم حالا خیالتان راحت باشد آن را کف دستتان بکوبید و بدون آنکه آنرا خارج کنید راه دیگری برای درمانش پیدا کنید !
pooyan گفت:یه زین برنو قدیمی
اگه هم طرف خیلی ارزش داشته باشه یه کره خوشگل
خوش به حال دوست شما.rakhshe_khazan64 گفت:چرا خود اسب رو هدیه نده ؟ اگه من داشته باشم اسب رو هدیه میدم یعنی این دوست ارزشش رو نداره ؟
خوب دیگه ما جنوبی ها دست و دل بازیم چیکار کنیم خواهر جون ... ما اینیمعاطفه گفت:خوش به حال دوست شما.
من هم کتاب رو هدیه میدم
این دست و دل بازی کار دست شما هم داده ؟ خوب دیگه رفاقت همینه کارش نمیشه کرداسب اصیل گفت:من یک بار اسب هدیه دادم، 6 ماه بعد صاحب جدیدش فروختش!