هوا مسمومه

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
این چه فضاییه که تو انجمن درست شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی که هر کی هر چه دلش می خواد بار آدم می کنه .
اینجا جایی نیست که به آدم توهین کنن .
خیلی متاسف شدم .
این XXXXX نمی فهمه چی می گه .
خیلی راحت خصوصی هم توهین می کنه.
حرمت بزرگتر کوچکتر هم سرش نمی شه .
دیگه نمی دونم چی بگم. جز تاسف .
اینجا صفای گذشته رو نداره .دیگه بوی مهربونی نمی ده.

بنظر شما چه اتفاقی افتاده که چند نفر اعضا پیامی با این مضمون برای من ارسال کرده اند؟

M

mrezap

Guest
گاهی وقتها یکی میخواد دیگری را راهنمایی کنه اما راهشو بلد نیست و چیزی میگه که منجر به کدورت میشه و طرف مقابل تحلیل دیگری از نوشته اون میکنه و اونو توهین میدونه البته این موضوع یک بخش از قضیه است .
پیام خصوصی برای راهنمایی توی یک زمینه خارج از بحث است یا برای اینکه یک بحث از حوصله دیگران خارج نشه و وقت مابقی اعضا گرفته نشه است و یا این که انتقاد و یا پیشنهادی سازنده بوسیله آن به یکی گفته شود ، هیچ توجیهی برای کسانی که از آن برای توهین به دیگران استفاده میکنند نیست .

اینجا یک رسانه فرهنگی ، ملی است و همه سعی در ارتقاء کیفیت آن را داریم‎ ‎که مال من و ### نیست مال همه است و هیچ کس حق توهین به دیگری را ندارد .

مطلب نوشتن یک بحثه و اطلاعات داشتن خوبه اما قبل از ارسال هر موضوع حداقل رعایت سن و سال و همدیگر را بفرمایید و شرط ادب ایجاب نمیکنه که من وقتی مبینم از آقای ### که تو انجمن از من پیشکسوت تره یا بزرگتره و مطلبی را نمیدونه جوری بنویسم که باعث رنجش خاطر اون بشه چه برسه خدایی ناکرده بخوام با پیام خصوصی توهین کنم .

به نظر من اگر کسی به شما توهین کرد پیام را برای مدیر بفرستید تا در صورت ادامه از طرف مدیر بهش اخطار داده بشه و در صورت تکرار محرومیت هایی براش تخصیص داده شود .

در نهایت میگم که همه ما دوستهایی هستیم که اگر یک روز به نت دسترسی نداشته باشیم یا سایت باز نشه حسرت ساعاتی که در سایت بودیم را میخوریم پس چرا این صفا و صمیمیت را به کدورت تبدیل کنیم ؟؟؟

فربود

Active member
منم با امیر حسین و محمد رضا موافقم اگر ما به دیگران احترام گذاشتیم به این معنا است که به خودمان احترام گذاشتیم .
یه جورایی من به انجمن وابسته شدم که اگه یه شب نتونم بیام ، انگار که یه چیزی رو گم کردم . پس دوستان بیایید و با هم مثل دوستان واقعی باشیم که هستیم انشاالله

شايد بعضيا قصدشون همينه که فضا رو خراب کنن. ما نبايد سرد بشيم بلکه بايد اونا رو سرد کنيم. فکر نکنم تعداد کمی بتونن باعث فاصله انداختن بچه های انجمن بشن.

ناشناس

Active member
امیر حسین جون بعضیها چشم دیدن پیشرفت دیگرانو ندارن وبهترین کار در برابر این آدمها این است که آنها را به حال خودشان بگذاری واهمیتی به آنها ندهی /
ما در این انجمن هستیم که اطلاعلت در اختیار یکدیگر قرار دهیم .وقبل از اون برای هم احترام وارزش قائل بشیم .هرکسی که در هر جایی به دیگری توهین کند در واقع خودش را کوچک کرده وبه خودش توهین کرده است.
صفا وصمیمیت همچنان در انجمن پابر جاست وهیچ کس نمیتواند آن را از بین ببرد .
کسانی که قصد توهین وبه هم زدن نظم انجمن را دارند به همه معرفیش کن وبعد از انجمن حذفش کن .

sabidad

Member
بنظر من هواي انجمن بسيار پاكه
گفتمان آزاد فرهنگ و قوائد خودشو داره
پيشنهاد هاي من
اجازه اشتباه كردن رو به تمام اعضا بدهيم
در قبال اشكالات صبور باشيم (فضا را مسموم نناميم)
مدير انجم از تذكر دوستانه به افراد خاطي پرهيز نكنند
از تمام دوستان تقاضا ميكنم از پاسخ به ارسالهاي بي ادبانه پرهيز كنند (پاسخ ندادن بهترين تذكر است)

♘امیرحسین♞

ناشناس گفت:
آنها را به حال خودشان بگذاری واهمیتی به آنها ندهی
کسانی که قصد توهین وبه هم زدن نظم انجمن را دارند به همه معرفیش کن وبعد از انجمن حذفش کن .
به حال خود گذاشتن باعث انحراف از هدف میشود, و بحثها به رخ کشیدن اطلاعات نداشته میشود!!
لازم نیست من معرفی کنم, خود شما میفهمید!!

♘امیرحسین♞

sabid azad گفت:
اجازه اشتباه كردن رو به تمام اعضا بدهيم
در قبال اشكالات صبور باشيم (فضا را مسموم نناميم)
مدير انجم از تذكر دوستانه به افراد خاطي پرهيز نكنند
از تمام دوستان تقاضا ميكنم از پاسخ به ارسالهاي بي ادبانه پرهيز كنند (پاسخ ندادن بهترين تذكر است)
اشتباه کردن سهوی پیش میاد از روی نداشتن اطلاعات, ولی پافشاری برای ثابت کردن اشتباه توهینه
در ضمن وقت ما ارزش داره و اینجا نیامدیم تا اشتباه کنیم!

♘امیرحسین♞

هر جا دیدید اعضا از قوانین تخطی کردند گزارش به مدیر انجمن را بزنید که در پائین تمام مطلب هست

OJANG

Member
نفس تو نزدیک ترین دشمنانت به توست
در اینجا هیچ کسی نیست که همه چیز رو بدونه اصلا نباید هم بدونه چون انسان همیشه در کاستیه!
اینجا میام و یاد میگیریم و اضافه میکنیم و یاد میدیم و ......
ولی یک چیز باید به عنوان ورودی باشه و اون انسانیته که حمد الله همه دارن.
کسی را به خاطر نظرش نرنجانیم و کسی را به دلیل ندانستن مسخره نکنیم
اینجا جای عاشق هاست و هر کسی به رشته و نژادی علاقه داره
عشق فرمول نداره که همه یک جور فکر و انتخاب کنن

moazzeni977

New member
اینجا بهترین انجمنی که تابه حال دیدم
قدرش رو بدونید
تو این دنیا از هر دست دادی از همون دست می گیری
پس سعی در کوچک کردن کسی نکنیم تا کوچکمان نکنند .

♘امیرحسین♞

خوب معلومه زمانی که به هزارویک التماس از استادی دعوت میشه به انجمن بیاد بلایی سرش میاد که دیگه پشت سرشو نگاه نکنه

mahsima

Member
من احساس سردی نکردم.این سایت هواش مسموم نیست اتفاقا هوای فوق العاده پاکیزه ای داره.

yasekabood

New member
همیشه ودر تمام اعصار بوده اند افرادی که با نا بخردی های خود انرژی های مطلوب و گرامی را اطاله و زایل نموده اند

و اما حرکتی که دست کم با مقصود نیک و سالمی پای به عرصه وجود میگذارد

چون هدفش سترگ و قدیس است

هیچگاه نمی بایست بهراسد از آنچه و یا آنکه از حسد ورزی میپراکند بوی عفن نفاق و افتراق را

یاس کبود به نوبه خود

می ستاید سایت انجمن اسب ایران را

و ارج می نهد به زحمات مدیریت جوان و فکور سایت
و دوستان دل پاک و سپه راد عضو در این انجمن را

فضا عشق آلود است در این سایت انشاء الله​

بالا