واكنش اسب ها به بوي بدن انسان

سنا

Active member
اسب ها به بويي كه بدن انسان ميده چه واكنشي نشون ميدن؟
اصلا واسشون مهم هست؟
اين واسه همه ي ما مشهوده كه وقتي بوي خوبي ميديم و عطر ميزنيم اسب ها هم خوششون مياد تا كسي كه با بوي عرق به اسبش رسيدگي كنه
نظراتتون؟

علی واحدی

Active member
سـَــنـــا گفت:
اسب ها به بويي كه بدن انسان ميده چه واكنشي نشون ميدن؟
اصلا واسشون مهم هست؟
اين واسه همه ي ما مشهوده كه وقتي بوي خوبي ميديم و عطر ميزنيم اسب ها هم خوششون مياد تا كسي كه با بوي عرق به اسبش رسيدگي كنه
نظراتتون؟
کاملا درسته. حالا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سنا

Active member
والا برادر جان من دقيقا نميدونم شما كاملشو بگيد نا بقيه كه اين تاپيك رو هم ميخونن ياد بگيرن

علی واحدی

Active member
سـَــنـــا گفت:
والا برادر جان من دقيقا نميدونم شما كاملشو بگيد نا بقيه كه اين تاپيك رو هم ميخونن ياد بگيرن
خواهر خوبم سنا جان همگی میدونیم که بوی بدن انسانها با هم فرق داره و اونهم بدلیل ترشح هورمون آدرنالینه که در مواقع خوشحالی، ترس، هیجان و ... ترشح شده و حیوانات و خصوصا اسب اونو کاملاحس کرده و بسته به بویی که میده واکنشهای مثبت یا منفی از خودشون نشون میدن. اگر هنگام ورود به باکس اسبی بترسید ترشح این هورمون باعث شده که اسب به شما راه ندهد و کج رفتاری کند(البته بعضیها) پس بهتره برای جلوگیری از این امر همیشه با ادکلن و یا عطر برای خانومها استفاده بشه که اون بو رو خنثی کنه. برادر شما برادر.

سنا

Active member
baradar گفت:
خواهر خوبم سنا جان همگی میدونیم که بوی بدن انسانها با هم فرق داره و اونهم بدلیل ترشح هورمون آدرنالینه که در مواقع خوشحالی، ترس، هیجان و ... ترشح شده و حیوانات و خصوصا اسب اونو کاملاحس کرده و بسته به بویی که میده واکنشهای مثبت یا منفی از خودشون نشون میدن. اگر هنگام ورود به باکس اسبی بترسید ترشح این هورمون باعث شده که اسب به شما راه ندهد و کج رفتاری کند(البته بعضیها) پس بهتره برای جلوگیری از این امر همیشه با ادکلن و یا عطر برای خانومها استفاده بشه که اون بو رو خنثی کنه. برادر شما برادر.
متشكرم
يعني اون بو خنثي ميشه با ادكلن؟

علی واحدی

Active member
سـَــنـــا گفت:
متشكرم
يعني اون بو خنثي ميشه با ادكلن؟
من بارها و بارها این مسئله رو (استفاده از ادکلن یا عطر) را امتحان کردم و جواب مثبت گرفتم و مطمئن باشید که جواب میده.

parisa

Member
برادر عزیز این مطالبی را که گفتید درسته اما برای من سوال هست که بوی مورد علاقه اسب ها چی هست ؟
چون من می دونم اسبها با بوی تند مشکل دارن .پس از چه نوع بویی خوششون میاد ؟
بوی شیرینی خوبه؟

DADAR

Member
Ashley Griffin, University of Kentucky

Horses have a highly developed sense of smell, and they use their ability to distinguish different odors in their everyday lives. Horses use smell to identify other horses. A mare uses smell to pick out her foal from others in a group. Smell is also used during mating. The stallion checks mares to detect those in heat (estrus). The classic head-raised, lip-curling behavior of the stallion as he recognizes the smell of females is called the Flehmen response. This trait, which may be occasionally observed in females, is due to a special organ (vomeronasal organ) above the roof of the mouth.

Raised-head, lip-curling behavior is referred to as Flehmen response.

Some people believe that horses can sense when a person is afraid — which is probably true — and this is often referred to as horses’ ability to “smell fear.” It is possible that the horse can smell some small change in the fearful human, but it is equally likely that the horse can detect human nervousness via other senses.
Horses will use smell to distinguish between fresh and spoiled feed. The next time you are tempted to dispose of moldy feed or hay by feeding it to a horse, try smelling it yourself. Then remember, if it smells bad to you, it may smell worse to the horse. (It is not advisable to feed moldy or spoiled hay to horses, because it can lead to digestive problems.)

علی واحدی

Active member
parisa گفت:
برادر عزیز این مطالبی را که گفتید درسته اما برای من سوال هست که بوی مورد علاقه اسب ها چی هست ؟
چون من می دونم اسبها با بوی تند مشکل دارن .پس از چه نوع بویی خوششون میاد ؟
بوی شیرینی خوبه؟
پریسا جان خواهر گرامی با توجه به نکاتیکه دادار جان اضافه فرمودند اصولا اسبها از بوهای خوش خوششان میآید و اونرو هم خودتون باید در اسبتون پیدا کنید که از چه بوهایی بیشتر خوشش میاید. میتوانید از بوهای طبیعی مثل بوی گل رز یا انواع میوه ها استفاده کنید. البته همیشه اینکار نباید انجام گردد چون اسب به آن عادت کرده و در موقع لزوم کارایی خود را از دست میدهد.

سنا

Active member
ممنون مطالب مفيدي بيان شد
اما ميشه در مورد عادت كردن اسب به يك بو و عواقب بدش توضيح بديد؟

علی واحدی

Active member
سـَــنـــا گفت:
ممنون مطالب مفيدي بيان شد
اما ميشه در مورد عادت كردن اسب به يك بو و عواقب بدش توضيح بديد؟
سنا جان این یه مسئله کاملا حرفه ایه که ایشااله اگر همدیگرو دیدیم تو باشگاه برات کاملا توضیح میدم.

بچه ها این چیزایی که بحث شد اکثرا تجربی‌ بودن،این موضوع یعنی‌ واکنش اسب به بوی انسان یا نسبت به هرچیز دیگه و یا بوهای خوشایند برای اسب خیلی‌ موضوع مهمیه،بیاین بیشتر در موردش بحث کنیم،این چیزایی که بحث شد بیشتر تجربی بود،کسی‌ علمی‌ در این مورد اطلاعاتی‌ نداره؟

بالا