واكنش اسب ها به بوي بدن انسان

mahsa

Member
حس بویایی اسب فراتر و حساس تر از انسان است.شناختن دوستان از طریق بویایی جه برای حیوان و چه انسان امکان پذیر است.این بدان معناست که افراد تربیت کننده اسب باید تلاش کنند تا عطر هایی که از آنان استشمام میشود,مداوم باشد(مثلاًلوسیون,ادکلنو صابون)بدین منظور که به تشخیص اسب کمک کنند.

همچنین اسبها قادر هستند بوی خطر را که از انسانها متصاعد میشودحس کنند.این موضوع تنش ایجاد شده را در زمانی که سوارکار یا مربی ترس از خود نشان میدهد توجیه می کند.

مجله اسبدوانی

بچه ها همگي ميدونيم كه اسب با حس بوياييش خيلي بيشتر كار ميكنه و رابطه برقرار ميكنه با ما...
از صدا و بو مار ميشناسه...
حالا فكر كنيد اگه قرار باشه از بوي گند عرق ما مارو بشناسه چي ميشه:dodgy:
...
ميگم حالا يه چيزي!! اونايي كه اسب گرون دارن بايد ادكلن گرون بزنن؟؟؟:happysmiley:

بابا سنا جون حالا ما يه چي گفتيما!!
ولي نه خدايي ادكلن خوشبو استفاده كنيد واسه اسبتون...!!

بچه ها همگي ميدونيم كه اسب با حس بوياييش خيلي بيشتر كار ميكنه و رابطه برقرار ميكنه با ما...
از صدا و بو مار ميشناسه...
حالا فكر كنيد اگه قرار باشه از بوي گند عرق ما مارو بشناسه چي ميشه:dodgy:
...
ميگم حالا يه چيزي!! اونايي كه اسب گرون دارن بايد ادكلن گرون بزنن؟؟؟:happysmiley:

از کجا میدونی که بوهایی که برا ما خوشبو هستن برا اسب هم خوشبو هستن؟ یا بر عکس؟ شاید بوی عرق بدن ما برای اونا بوی خوبی باشه!!

mahsa

Member
از کجا میدونی که بوهایی که برا ما خوشبو هستن برا اسب هم خوشبو هستن؟ یا بر عکس؟ شاید بوی عرق بدن ما برای اونا بوی خوبی باشه!!

یکی از بچه ها برای دور کردن مگس از بدن اسبش بهش اسپری میزد که واقعا" بد بو بود ماها سرگیجه میگرفتیم ولی اسبه هیچ واکنشی نشان نمیداد منظورم اینه که شاید ان بوی که به نظر ماها بده برای اسب یک بو عادی باشه

علی واحدی

Active member

سلام امین جان. تجربه شحصی من در این زمینه اینه که اسبها از انسانهایی که بوی بدن خوشبوتری دارند بیشتر خوششان میاید و رابطه بهتر و بیشتری برقرار میکنند.

سلام امین جان. تجربه شحصی من در این زمینه اینه که اسبها از انسانهایی که بوی بدن خوشبوتری دارند بیشتر خوششان میاید و رابطه بهتر و بیشتری برقرار میکنند.

سلام استاد:smilingsmiley: کم پیدایی علی جان. بابا دلمون برات تنگ شده، از ما دوری نکن!
حتما همینطوره. من به شخصه تجربه ای تو این زمینه ندارم، فقط چون بچه ها زیاد روی بوی خوش تائید داشتن گفتم شاید شاید در مورد اسب فرق کنه!

sohrab

Active member
واقعا به سلیقه بویایی اسبهایی که عادت به پهن خواری دارند احترام میگذارم!

mahsa

Member
به نظر من اسب به بو عادت میکنه وگرنه اگر بحث بوی خوب و بد باشه که اسب با بوی پهن باید خفه بشه

بالا