اسب بیچاره ???
ناشناس Active member 2008 , October 22 #1 اسب بیچاره ??? پیوست ها jh.bmp 86.2 کیلوبایت · بازدیدها: 19 fire-horse.jpg 33.3 کیلوبایت · بازدیدها: 22
ناشناس Active member 2008 , November 1 #3 ♘ امیرحسین ♞ گفت: این مطلب را از کجا اوردید؟ منبع؟ کلیک کنید تا باز شود... اینترنت همین موضوع را سرچ کنید می اید
♘ امیرحسین ♞ گفت: این مطلب را از کجا اوردید؟ منبع؟ کلیک کنید تا باز شود... اینترنت همین موضوع را سرچ کنید می اید
ناشناس Active member 2010 , March 24 #4 چهار شنبه سوری کسی با اسب از روی اتش نپرید پیوست ها jh.JPG 8.4 کیلوبایت · بازدیدها: 61
parisa Member 2010 , March 24 #6 عجب کاری کنم دوستدارم یک بار امتحان کنم جالبه اما اسبم را از هر جهت ایمن می کنم تا بلایی سرش نیاد:dodgy:
عجب کاری کنم دوستدارم یک بار امتحان کنم جالبه اما اسبم را از هر جهت ایمن می کنم تا بلایی سرش نیاد:dodgy:
علی واحدی Active member 2010 , March 26 #8 سنا گفت: پريسا جون تو هم انگار اشتباه دختر بدنيا اومدي :dodgy: کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم بهتر باشه بگیم پریسا و سنا دخترهای شجاعی بدنیا اومدن که خیلی هم هوای همو دارن:dodgy:h34r-smiley::dodgy: (خدا هر دوی شما رو برای همدیگه حفظ کنه).
سنا گفت: پريسا جون تو هم انگار اشتباه دختر بدنيا اومدي :dodgy: کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم بهتر باشه بگیم پریسا و سنا دخترهای شجاعی بدنیا اومدن که خیلی هم هوای همو دارن:dodgy:h34r-smiley::dodgy: (خدا هر دوی شما رو برای همدیگه حفظ کنه).
mahsa Member 2010 , March 27 #11 به نظر میاد این عکس هم مربوط به همین مراسم باشه پیوست ها FireHorse.jpg 35.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
H hossein tavafi Member 2011 , April 21 #12 اینم مثل چارشنبه سوری خودمونه اما مدرن تر مگه وقتی ما از رو آتیش میپریم تعجب داره یا سنت مسخره ای هست؟:coolsmiley02:
اینم مثل چارشنبه سوری خودمونه اما مدرن تر مگه وقتی ما از رو آتیش میپریم تعجب داره یا سنت مسخره ای هست؟:coolsmiley02: