شادی شهریاری
Member
جناب چوبينه حالا چه هذيوني ميگفتين؟؟؟!!!:tonguesmiley::tonguesmiley:
بنده خدا يه چيزي ميدونسته كه گفته شما چرا گوش ندادين؟!من یه بار رفته بودم اسب بخرم صاحبش گفت برو نزدیک گردنش و بعد سوار شو وعلا لگدت میزنه منم گفتم این حرفا چیه گوش ندادم و رفتم و سوار شدم
خسرو بهتره به اعصابت مسلط باشيا!!!من انواع و اقسام کتک خوردن از اسبو تجربه کردم. هر نوعی که فکرشو بکنین. یه کره مادیان کرد داشتم که خیلی بد اخلاق بود همش لگد مینداخت. یه بار داشتم دمشو میشستم که یه لگد زد تو پام منم اعصابم یکم خورد بود و عوض لگدش یه لگد زدم تو پاش و بازم اون لگد زدو من زدم بعد اینکه چند بار همدیگرو زدیم بار اخر حرصمو در اورد و با یه لگد محکم زدم از پهلوش و چون کره بود و زمینم خیس بود پاش سر خورد و افتاد زمین. :dodgy:باور کنین بعد اون اتفاق من حتی پشتش میشینم زمینو پاشو با دستم میگیرم ولی دیگه حتی یه لگد کوچولو هم نمیزنه.:coolsmiley02::blushsmiley:
خسرو بهتره به اعصابت مسلط باشيا!!!
تو هم خطرناكي
شوخي شوخي با اسبم شوخي؟؟! :dodgy:
اخه نمیدونین که چقدر اذیت میکرد. هر دفعه میرفتم پیشش باید یه برنامه ای در میاورد یا اینکه طنابی که بهش میبستمو طوری میکشید که دستامو زخم میکرد. البته من با این کارم انتقام سگمم ازش گرفتم چون طفلکو یه بار طوری با لگد زد تو سرش که بیهوش شده بود منم فکر میکردم مرده! حالا خدارو شکر این کتک خوردن ادبش کردو کارشو ترک کرد. چون کره بودو بد جور ترسیده بود.:blushsmiley:واااااااااااااي خسرو (با عرض پوزش) تو هم قاط بوديا...!!!
يه كم؟؟؟ عصابت خيلي خورد بوده انگار...
خيلي خشني واقعا اين چه كاري بود با بچه مردم كردي؟؟؟
خوبه تنبيه شده حداقل!!
حالا هميشه هم جواب نميده هاحالا خدارو شکر این کتک خوردن ادبش کردو کارشو ترک کرد. چون کره بودو بد جور ترسیده بود.:blushsmiley:![]()
جناب چوبينه حالا چه هذيوني ميگفتين؟؟؟!!!:tonguesmiley::tonguesmiley:
بنده خدا يه چيزي ميدونسته كه گفته شما چرا گوش ندادين؟!![]()
اون كه بلهههههههههههه :wacsmiley::winksmiley02:راستش سنا خانم غرور جوونیه!!!!!!!!! و هزار تا دردسر و بدبختی........:hmmsmiley02:
حالا هميشه هم جواب نميده ها
خواهشا رو بقيه كره هات امتحان نكن :dodgy::tonguesmiley:
خوردم تا دلتون بخواد. آخریش اسب از پشت سوارم شد و دو دستشو انداخت روی شونه هامhno-smiley02::blushsmiley:بعد که زانوام تاشد و نشستم از روم پرید و یه جفتک جانانه گذاشت گوشه لبم که یه دندونم پرید که الان مصنوعیه و لبم هم 12 تا بخیه خورد. البته بازم تا دلتون بخواد از این بدترشم دارم که اگر بگم سواریرو بیخیال میشید
h34r-smiley::winksmiley02:
h34r-smiley:
پس منتظر کتک خوردن از اسب باشید :winksmiley02::tonguesmiley: آخه یه سوارکار بالاخره کتکه رو میخوره :wacsmiley:دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره :dodgy:من که خداروشکر تو عمر کوتاهه سوارکاریم هنوز اتفاقی برام نیفتاده
چه بلایی سر اسب بیچاره آوردین که اینجوری باهاتون تا کرده؟ راسته میگن اسبها کینه شتری دارن و بالاخره یه روز اذیت و آزارو تلافی می کنن؟ من که خداروشکر تو عمر کوتاهه سوارکاریم هنوز اتفاقی برام نیفتاده
چه بلایی سر اسب بیچاره آوردین که اینجوری باهاتون تا کرده؟ راسته میگن اسبها کینه شتری دارن و بالاخره یه روز اذیت و آزارو تلافی می کنن؟ من که خداروشکر تو عمر کوتاهه سوارکاریم هنوز اتفاقی برام نیفتاده
سایه جان هرکی بلا سر اسب بیاره آقای واحدی نیا نمیارن!!!
ندیدم هیچکسو که اینقدر با اسب خوش رفتاری کنه
هنوز یه بارم یه شلاق نزدن به اسباشون.تنبیه اسبا با یه "نه" بلنده
احتمالا اون اتفاق هم شوخی اسب بوده!
آره فکر کنم اسب یادش یمونه خیلی چیزا رو