♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
عکس و اطلاعات؟
من یه گلناری میشناسم مخصوص درساژه منظورت اونه؟عکس و اطلاعات؟
گلناز يزد در حال حاضر متعلق به دكتر اريو برزن نويدي نژاد و در رفسنجان است كره از الشجاه دارد و ماديان شده العان كره 6 ماهه هستنام:گلناز یزد
پدر:آذرنوش ( خرسان گپ * خرسانی نیله سید عسکری )
مادر: عبیه اسفندیاری ( خرسان مردانی * عبیه خسروی )
رنگ:کهر
تیره:عبیان شراک
جنس:مادیان
متولد:1365
تولید : دکتراسفندیاری
مالک:مولایی-کرمان
برخی تولیدات:
بنفشه یزد (دلیری * گلناز یزد )
جری ( نریمان * گلناز یزد )
یاسین ( دلیری * گلنازیزد )
رودابه حسینی ( کهکشان * گلنازیزد)
حورک ( لطیف * گلنازیزد )
خروشان ( برفین * گلنازیزد )
و ....
از الشجاع آبستنه
حیف این مادیانه باید با خالص خوب کشش بشه چون خوب جواب دادهسلام .
گلناز از تواب كشيده شده ولي نگرفته فعلا خالي است.
اقاي دكتر نظرش اينه كه نزديك عيد نوروز از يك خالص ايراني بكشهحیف این مادیانه باید با خالص خوب کشش بشه چون خوب جواب داده
اقایان هرندی نیز به این نتیجه رسیدند و مادیان اتش را بردند از لوری کشش کنند بعداز 22 سال تازه لوری دومین کشش را انجام میده
حیف نیست .
خیلی خوشحال شدم امیدوارم از یک خالص خوب بکشه.اقاي دكتر نظرش اينه كه نزديك عيد نوروز از يك خالص ايراني بكشه
گلناز دقيقا 15 روز پيش مرده به علت دل درد و كره ماديانش كه از الشجاه است زنده هست و حدود 8 ماه دارد اين هم اخرين عكس گلناز با كره الشجاه.و از اقاي دكتر اريو برزن نويدي نژاد (صاحب گلناز) ارزوي موفقيت دارم.نام:گلناز یزد
پدر:آذرنوش ( خرسان گپ * خرسانی نیله سید عسکری )
مادر: عبیه اسفندیاری ( خرسان مردانی * عبیه خسروی )
رنگ:کهر
تیره:عبیان شراک
جنس:مادیان
متولد:1365
تولید : دکتراسفندیاری
مالک:مولایی-کرمان
برخی تولیدات:
بنفشه یزد (دلیری * گلناز یزد )
جری ( نریمان * گلناز یزد )
یاسین ( دلیری * گلنازیزد )
رودابه حسینی ( کهکشان * گلنازیزد)
حورک ( لطیف * گلنازیزد )
خروشان ( برفین * گلنازیزد )
و ....
از الشجاع آبستنه
گلناز دقيقا 15 روز پيش مرده به علت دل درد و كره ماديانش كه از الشجاه است زنده هست و حدود 8 ماه دارد اين هم اخرين عكس گلناز با كره الشجاه.و از اقاي دكتر اريو برزن نويدي نژاد (صاحب گلناز) ارزوي موفقيت دارم.
نه براي چي مگر اخلاقش چش بود ؟ چند ماهي از نزديك ميديدمش ارام بود :mellowsmiley::blushsmiley::wacsmiley:گلناز اخلاق بدشو به کرهاش میداد ؟
جدی میگی مرده؟؟؟نه براي چي مگر اخلاقش چش بود ؟ چند ماهي از نزديك ميديدمش ارام بود :mellowsmiley::blushsmiley::wacsmiley:
جدی میگی مرده؟؟؟
خیلی ناراحت شدم.
دکتر نتونست براش کاری بکنه؟؟؟؟
عکس جدید از کرش با الشجاع اگر کسی داره لطفا بزاره