گوگ کبتر

امید زمانی

Active member
نام : گوگ کبتر ( مادیان )
پدر : قیردالی
مادر : گل آقبند
تولد : 1383
مالک : یونس رجال

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    64.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    52.5 کیلوبایت · بازدیدها: 33
اميد خان يه سوال فني...
قيردالي معلومه كره چيه يا صرفا بخاطر فنوتيپ و كره دادنش شده سيلمي؟؟؟؟؟؟؟؟

امید زمانی

Active member
قیردالی ها 2تا بودند که هر 2 در 2 گله مجزا استفاده میشدند از یموت های قدیمی هستند و فکر می کنم اسم پدرشون هم قیردالی بود. که قیردالی که در گله چپر قویمه بود 3 سال پیش تلف شد و برادرش که اون هم به اسم قیردالی میشناسنش . الان زنده هست و متعلق به آقای کوشافر

koulak

Member
قیر دالی اصلی که من خودم دیده بودمش ، سال 1383 هم تلف شد . به نظر من ترکمن خالص هم نبود....

امید زمانی

Active member
قیردالی فوق العاده قوی بود و به نظرم با اون تغذیه و رسیدگی و... کره های خوبی تولید کرد . البته اونهایی که واقعا کره قیر دالی هستند!!!

koulak

Member
قیر دالی اصلی کره اسب مطرحی نبود. خودشم تو ایلخی دنیا اومده بود...اما خالص نبود.... بعد که اون مرد یک مرتبه 7/8 تا قیر دالی دیگه بوجود اومد... که یکسری شون کره های قیر دالی اصلی بودن ... یکسری شون هم معلوم نبود از کجا اومدن!!!!!!

قیر دالی اصلی کره اسب مطرحی نبود. خودشم تو ایلخی دنیا اومده بود...اما خالص نبود.... بعد که اون مرد یک مرتبه 7/8 تا قیر دالی دیگه بوجود اومد... که یکسری شون کره های قیر دالی اصلی بودن ... یکسری شون هم معلوم نبود از کجا اومدن!!!!!!

ولی کره هاش از نظر فنوتیب بد نیستند.
راستی خودش تو کدوم ایلخی به دنیا اومد و شد سیلمی؟چبرقویمه؟[h=2][/h]

koulak

Member
گفته بودم که از لحاظ بدنی قوی بود....چپر قویمه ایلخی خاصی نداره ...یکسری مادیانهای روستائیان هستند با هم در صحرا ....بله خودش متولد آنجا بود....اما پدرش را از جای دیگه آورده بودند آنجا....

بالا