آیا هنوز اسب ها را داغ میزنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amirhosin Member 2013 , February 27 #4 mohammadd گفت: آخه من شنیدم به جای داغ توی گردن اسب سوزن مخصوصی میزنند کلیک کنید تا باز شود... تو اون سوزن یه چیپ مخصوصه که مشخصات اسبو توش ذخیره کردن.بهش میگن میکرو چیپ.
mohammadd گفت: آخه من شنیدم به جای داغ توی گردن اسب سوزن مخصوصی میزنند کلیک کنید تا باز شود... تو اون سوزن یه چیپ مخصوصه که مشخصات اسبو توش ذخیره کردن.بهش میگن میکرو چیپ.
M mohammadd Member 2013 , February 27 #5 هزاربار کلمه ی میکروچیپ رو شنیدم ولی نمیدونستم معنیش چیه:dodgy::dodgy::dodgy::dodgy:
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2013 , February 27 #8 9-10 ساله داغ زده نمیشه داخل میکروچیپ هم اطلاعات اسب ذخیره نشده. یک کد هست که متعلق به اون اسبه
A amir miri Member 2013 , February 27 #9 اقا امیر حسین سن مناسب چنده برا میکروچیپ؟؟؟؟حرکت میکروچیپ تو گردن اسب چقدر خطر ناکه؟؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2013 , February 27 #10 در هر سنی میشه تو قسمت عضله ای زده میشه و مشکلی ایجاد نمیکنه
vahid_m63 Member 2013 , February 28 #12 mohammadd گفت: داغ رو ورداشتن؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بله الان چندین سال هست که به جای داغ از میکروچیپ استفاده میشه(البته من در مورد نژاد عرب میگم ، سایر نژادها رو نمیدونم)
mohammadd گفت: داغ رو ورداشتن؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بله الان چندین سال هست که به جای داغ از میکروچیپ استفاده میشه(البته من در مورد نژاد عرب میگم ، سایر نژادها رو نمیدونم)
علی اصفهانی Active member 2013 , February 28 #13 شنیدم در یک مورد میکروچیپ زیر پوست بوده وحرکت کرده و نهایتا" درمحل سینه اسب پیداش کرده بودن.
M mohammadd Member 2013 , February 28 #14 مگه میکروچیپ چیه که راهپیمایی کرده؟؟؟؟:blushsmiley::blushsmiley::blushsmiley:
س سینا احمدی Member 2013 , February 28 #15 اره .حرکت میکنه وقتی اسبم تلف شد بیمه گفت اگه میتونی میکروچیپ رو در بیار ما هم تمام گردنو باز کردیم ولی چیزی نبود
اره .حرکت میکنه وقتی اسبم تلف شد بیمه گفت اگه میتونی میکروچیپ رو در بیار ما هم تمام گردنو باز کردیم ولی چیزی نبود
M mohammadd Member 2013 , March 1 #16 مگه با سوزن به اسب نمیزنن یعنی این میکروچیپ از نوک سوزن باریک تره؟
م مرتضی ایزدی Member 2013 , March 1 #17 mohammadd گفت: مگه با سوزن به اسب نمیزنن یعنی این میکروچیپ از نوک سوزن باریک تره؟ کلیک کنید تا باز شود... اندازه یک دونه برنج
mohammadd گفت: مگه با سوزن به اسب نمیزنن یعنی این میکروچیپ از نوک سوزن باریک تره؟ کلیک کنید تا باز شود... اندازه یک دونه برنج
M mohammadd Member 2013 , March 1 #18 مرتضی ایزدی گفت: اندازه یک دونه برنج کلیک کنید تا باز شود... چه جالب:blushsmiley::happysmiley::winksmiley02:
مرتضی ایزدی گفت: اندازه یک دونه برنج کلیک کنید تا باز شود... چه جالب:blushsmiley::happysmiley::winksmiley02: