یک نقاشی قدیمی !

Dr_Ghaffari

Active member
چند روز پیش بهانه ای برای سفر به کرمان داشتیم و دیدن یک تابلوی نقاشی روی دیوار آرامگاه شاه نعمت الله ولی مرا به عکاسی و ارسال آن برای شما دوستان تشویق کرد . فکر می کنید فلسفه این نقاشی چه باشد . ؟! آن هم در اتاقی که به غلط اتاق چله نشینی شاه نعمت الله خوانده می شود ..! و در واقع شاید اتاق چله نشینی مریدانش باشد در آرامگاه او که البته در حال حاضر برای جلو گیری از آسیب رسیدن به نقاشی های آن درب آن را کولون کرده اند و ما هم نور چشمی بودیم که برایمان فتح باب کردند !

پیوست ها

• IMG_3685.JPG
    IMG_3685.JPG
    76.5 کیلوبایت · بازدیدها: 30

sohrab

Active member
در مورد فلسفه نقاشی خیلی کنجکاوم بدونم ، شما جواب رو دارید ؟

Dr_Ghaffari

Active member
روایات مختلفی وجود دارد اجازه بدهید دوستان دیگر نظرات خود را ارسال کنند چند تایی را ذکر می کنم ...
راستی سهراب خان حالتان خوب است ؟

Dr_Ghaffari

Active member
راهنمایی می کنم ! زمینه نقاشی یک بوستان است پر از گل و دو فرشته نیز حضور دارند در بالای اسب و سوار و دستکش کننده اسب . سوار پا ندارد ولی شمشیر دارد اسب سفید است و آتش نیز از سوار بلند می شود ! دستکش کننده چهره زیبایی دارد و توسط دو فرشته حمایت می شود !
حال این وصله پینه ها را به هم بچسبانید !

مرضیه

Member
خب من فکر کنم امشب دیگه زیادی بلند بلند فکر کردم،اجازه بدید روش بیشتر فکر کنم تا به جواب برسم!
خواب امشب هم پرید!!!
آتش اگر نماد شیطان باشه و پای این سوار توسط این جوان خوش سیما و با اون تبرش قطع شده باشه!!!!پس چرا سوار بر اسبه؟!!! ::) ::)

بالا