خیلی سعی کردم بکشمش ولی باز خوب نشد .در کنار طرحش میزارم ممنون میشم ایراد هایم رو بگیرید.
ايناز جان خيلي خوب كشيدي آفرين اشكالات اصلا زياد نيستن اون چيزي كه باعث شده فك و دهن اسب يه كم نامتعادل به نظر بياد طرز سايه زدنت بوده كه يه كم از مرزش تو تصوير بيشتر شده اينكه خيلي كم يه اندازه ي ميليمتري جاي چشم اسب پايين تر اومده و اينكه پلك بالاي چشم اسب اون براقي رو كه تو تصوير اصلي داره نشون نميده
ميدوني سايه ها و تيرگي و روشني ها رو پديد مياريم تا تصويرمون از جنبه ي گرافيكي بيرون بياد و شكل طبيعي به خودش بگيره صرفا نميخوايم با مدادمون تيرگي و روشني ايجاد كنيم پس تو تصوير هرجا رو كه ميبيني روشنه بايد فشار كمتري از مداد رو واسه سايه زدن انتخاب كني و مرزي بين تيرگي و روشني ايجاد نشه (محو)
محل رويش يال اسب پايين تر از تصوير اصليشه يه برجستگي اضافي هم زير فكش هست كه تو تصوير به اين برجستگي نيست
جهت نور رو واسه سايه خيلي خوب تشخيص دادي آفرين من خيلي خوشم اومد :blushsmiley:
اينا فقط از ديد من بود به هر حال ببخشيد :smilingsmiley: طراحيت قويه و دستاي قوي و نرمي داري واسه طرااحي
تو كشيدن اسب يال ها از همه چي مهمتره تو خيلي نرم و خوب كشيدي و لطافتش و مو بودنش حس ميشه سايه هاي مو ها رو هم عالي زدي و نتهاي مو ها رو به درستي رها كردي و دو تيكه بودن گردنش :tonguesmiley:
موفق باشي عزيزم كارت خيلي خوبه