♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
در این تاپیک به اموزش رشته کمانگیری پرداخته میشود و مربی این رشته مطالب اموزشی و سوالات رو جواب خواهند داد
زیر نظر فدراسون تیروکمان،اين رشته مربوط به كدام فدراسيون ميشود و براي يادگيري جايي هست بايد كجا رفت
زیر نظر فدراسون تیروکمان،
مکانش هم استادیوم آزادی،
رییس فدراسون هم آقای کریم صفایی،
همون جا فکر می کنم کمیته آموزش دارن،
اگرهم باشگاه خواستید،آریاسب(دولتی) با مدیریت آقای مهدی صفایی،
که خودشون هم در مسابقات اخیر ترکیه مقام 4 رو به دست آوردند.
مخصوصکمان مورد استفاده ریکرو هست یا کمانهای مخصوص این ورزش در ژاپن؟
خیر ریکرو نیست و با کمانهای مخصوصه.کمان مورد استفاده ریکرو هست یا کمانهای مخصوص این ورزش در ژاپن؟
البته جایی که من عرض کردم کمانهاشون korian bow هست ولی گویا کمان های مجارستانی و....نیز کار می کنن،در ضمن علاوه بر کلاس های آموزش کمانگیری روی اسب،کلاس مربیگری هم دارن که مدرک معتبر از فدراسیون عطا می شه.توصیه می کنم دوستان علاقمند شرکت کنن،البته چندنفر از شهرهای دیگه هم ثبت نام کردن ولی نمی دونم از دوستان همین انجمن هستن یا خیر؟
اگر منظورتون از آموزش اسب،حساسیت زدایی باشه،بله.قاعدتا اسب باید اموزش دیده باشه
اسب مناسب در اختیار میگذارند؟
با تشکر
البته جایی که من عرض کردم کمانهاشون korian bow هست ولی گویا کمان های مجارستانی و....نیز کار می کنن،در ضمن علاوه بر کلاس های آموزش کمانگیری روی اسب،کلاس مربیگری هم دارن که مدرک معتبر از فدراسیون عطا می شه.توصیه می کنم دوستان علاقمند شرکت کنن،البته چندنفر از شهرهای دیگه هم ثبت نام کردن ولی نمی دونم از دوستان همین انجمن هستن یا خیر؟
منظورتون رو از اولویت متوجه نشدم.کلاس مربیگریش کجا و در چه زمانی انجام میشه و آیا برای شرکت در کلاس مربیگری باید حتما در کلاسهای آموزشی این رشته هم شرکت کرد یا خیر. و آیا اونهایی که مدرک مربیگری پرش و درساژ رو دارن اولویتی براشون هست؟
منظورتون رو از اولویت متوجه نشدم.
کلاسی که بنده عرض کردم در باشگاه آریاسب هست و تعدادی ثبت نام کردن ولی هنوز آموزش آغاز نشده ،ممکنه تا هفته آینده شروع شه چون چند نفر از شهرهای دیگه هم هستند باید هماهنگی لازم انجام بشه.
بله جناب واحدی حتما باید حضور داشته باشن، چون این رشته ،رشته نوپا وجدیدی هستش قوانین ومقرراتش هم به نسبت همینه،البته شاید برای مربیان گرامی یه کم سخت باشه حضور در این کلاسها، ولی برای شاگردهایی چون ما جای بسی خرسندی است که با بزرگان هم کلاس شیمفروغ جان منظورم از اولویت اینه که کسانیکه حکم مربیگری پرش و درساژ رو دارن هم حتما باید برای آزمون و دریافت حکم مربیگری در کلاسهای مربوطه هم حتما حظور داشته باشن یا خیر؟
که البته فکر میکنم که باید حضور داشته باشن :sadsmiley:
نشانی رو که متوجه شدید،آدرس باشگاه آریاسب رو لطف میکنید؟
الان آموزش فعاله؟
نشانی رو که متوجه شدید،
الان 2تا باشگاه فعال در این زمینه هستند،آریاسب و سمند
بله کلاسهای آموزشی برقراره ولی اون دوره مربیگری وداوری که قبلا گفته بودم،برگزار شد و برای سری جدید باید منتظر باشید.
می دونم شرق تهرانه، طرف تهرانپارس ولی نشانی دقیق در سایت با عنوان "آدرس باشگاهها "موجوده.ممنون
نشانی سمند رو هم لطف کنید