♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
کاش ذوالجناح هم اصفهان بود عکس ازش میگرفتم
اگر شما میدانید در تاپیک مشخصات ذکر کنیدpasargad گفت:اصلا شما فکر کنم هنوز خصوصیات یه اسب کرد واقعی رو نمیشناسی!
وگرنه اینطوری قضاوت نمی کردی!
معلوم میشه که خیلی اسبی نیستی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من ادعای اسبی بودن ندارم ! اینقدر میدونم که یه اسبی که واضحه عرب داره بچه های کرمانشاه ادعای کرد بودنشو دارند ! تازه فیلم این اسب هم که گویا محرمانه است ! اسب کرد خوب هم احتمالا ذوالجناح نیست ؟ و عرب خوب پاسارگاد ؟pasargad گفت:اصلا شما فکر کنم هنوز خصوصیات یه اسب کرد واقعی رو نمیشناسی!
وگرنه اینطوری قضاوت نمی کردی!
معلوم میشه که خیلی اسبی نیستی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بررسی میکنم جوابتو میدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vatan گفت:من نمودنم شما چه قدر با تست تعین ژنتیکی آشنایی داری ولی هیچ وقت استرالیا با نمونه گرفتن از اسب کرد تنها نمیتواند این کار را کند. در ضمن اگه منظور از شرکت استرالیایی همون باشه که اومد سر اسبداران کرمانشاه را کلاه گذاشت و بعد رفت یه پولی از کردهای عراق گرفت و به هر دو طرف گفت که اسب کرد را در دنیا ثبت کرده که خیلی پس موضوع واقعا باید جدی باشه!!!!
من گفتم اطلاعات بروز رو برای شما بزنمvatan گفت:هر کسی که تو اینترنت اسب کرد را سرچ کنه همین مطالب را با شکل ها و طرح های مختلف میبیند اطلاعات شما از اسب کرد همین هست؟؟؟
گفتم حالا چه اطلاعات گران بهایی دارید!!
چه اطلاعاتی درمورد سابقه این شرکت استرالیایی دارید؟OJANG گفت:من بزودی برای روشن شدن این موضوع چندتا عکس میزنم ولی یادتون نره که کرد بودنش در استرالیا تایید شده نه اصفهان نه کرمانشاه!
این اطلاعات بروز نیست! فقط تکرا میشه و هیچ چیز جدید به آن اضافه نشدهpasargad گفت:من گفتم اطلاعات بروز رو برای شما بزنم
خوبه که خودت میگی اینها همه واضحه ! یعنی خودت کرد بودن این اسب رو قبول داری !
اگه میخوای اطلاعات محلی روبه شما بدم!
OJANG گفت:من بزودی برای روشن شدن این موضوع چندتا عکس میزنم ولی یادتون نره که کرد بودنش در استرالیا تایید شده نه اصفهان نه کرمانشاه!
این اسبتون چقدر نازه کجا نگهش میدارین ! پنهونش کردین چرا ! عکس جدید ازش نمیزنید؟pasargad گفت:بيش از ۴۹۰شركت و مركز پرورش اسب دنيا اعلام موجوديت شركت بينالمللي اسب كرد را به رسميت شناختن كه يكي از اين مراكز فدراسيون اسب آمريكا به عنوان يكي از قدرتمندترين مراكز اسب دنيا است
کدوم عکسو میگی؟؟؟ایمان شیربندی گفت:ما اخرش نفهمیدیم عکس مال ذوالجناح است یا مادرش شاداب عکس پایین مربوط به کیه بچه ها