ذوالجناح

نظرتون درباره ذوالجناح چیه ؟

• مجموع رای دهندگان
    22

امید زمانی

Active member
ذوالجناح که خیلی واضحه عرب کرده ! اصلا سر و گردن و اتصالات داد میزنه ! شاید اسب خوبی باشه ولی نه یه کرد خوب ! از این عرب کردهای خوب منم زیاد سراغ دارم ! البته تین فیلم محرمانه رو بگذارید بیشتر مشخص میشود شاید زیر زین به قول دوستمان یه چیزی دارد که در عکسها مشخص نیست !

OJANG

Member
من بزودی برای روشن شدن این موضوع چندتا عکس میزنم ولی یادتون نره که کرد بودنش در استرالیا تایید شده نه اصفهان نه کرمانشاه!

pasargad

Member
اسب انساني است كه قادر به سخنگويي نيست
جمله ای که گفتم همون چیزی هست که همه در مورد ذوالجناح من میگن !!
باور نداری اونقدر هزینه ای نداره میتونی بیای و از نزدیک ببینید ;)
شاید باورتون بشه ;D
کرد اصیل به چی میگن :p

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
pasargad گفت:
اصلا شما فکر کنم هنوز خصوصیات یه اسب کرد واقعی رو نمیشناسی!
وگرنه اینطوری قضاوت نمی کردی!
معلوم میشه که خیلی اسبی نیستی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر شما میدانید در تاپیک مشخصات ذکر کنید
تمام بحثهای مبنی بر مشخصات به تاپیک http://horse.ir/forum/index.php/topic,3339.0.html منتقل شد
برای دیدن به لینک مراجعه فرمائید

pasargad

Member
حالا بااین خصوصیات ما ذوالجناح رو داریم :eek: :eek: :eek: :eek:
شما کی رو دارید !!!! من نمیدونم ;D ;D ;D ;D

vatan

Member
من نمیدانم شما چه قدر با تست تعین ژنتیکی آشنایی داری ولی هیچ وقت استرالیا با نمونه گرفتن از اسب کرد تنها نمیتواند این کار را کند. در ضمن اگه منظور از شرکت استرالیایی همون باشه که اومد سر اسبداران کرمانشاه را کلاه گذاشت و بعد رفت یه پولی از کردهای عراق گرفت و به هر دو طرف گفت که اسب کرد را در دنیا ثبت کرده که خیلی پس موضوع واقعا باید جدی باشه!!!!

امید زمانی

Active member
pasargad گفت:
اصلا شما فکر کنم هنوز خصوصیات یه اسب کرد واقعی رو نمیشناسی!
وگرنه اینطوری قضاوت نمی کردی!
معلوم میشه که خیلی اسبی نیستی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من ادعای اسبی بودن ندارم ! اینقدر میدونم که یه اسبی که واضحه عرب داره بچه های کرمانشاه ادعای کرد بودنشو دارند ! تازه فیلم این اسب هم که گویا محرمانه است ! اسب کرد خوب هم احتمالا ذوالجناح نیست ؟ و عرب خوب پاسارگاد ؟

pasargad

Member
vatan گفت:
من نمودنم شما چه قدر با تست تعین ژنتیکی آشنایی داری ولی هیچ وقت استرالیا با نمونه گرفتن از اسب کرد تنها نمیتواند این کار را کند. در ضمن اگه منظور از شرکت استرالیایی همون باشه که اومد سر اسبداران کرمانشاه را کلاه گذاشت و بعد رفت یه پولی از کردهای عراق گرفت و به هر دو طرف گفت که اسب کرد را در دنیا ثبت کرده که خیلی پس موضوع واقعا باید جدی باشه!!!!
بررسی میکنم جوابتو میدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو چرا اینقدر شایعه ها رو به اسب من نسبت میدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? :p :p :p

pasargad

Member
vatan گفت:
هر کسی که تو اینترنت اسب کرد را سرچ کنه همین مطالب را با شکل ها و طرح های مختلف میبیند اطلاعات شما از اسب کرد همین هست؟؟؟
گفتم حالا چه اطلاعات گران بهایی دارید!!
من گفتم اطلاعات بروز رو برای شما بزنم
نه کنه بازهم ادعای اشتباه بودن اطلاعات رو بکنی !!!!!!
خوبه که خودت میگی اینها همه واضحه ! یعنی خودت کرد بودن این اسب رو قبول داری !
اگه میخوای اطلاعات محلی روبه شما بدم!

vatan

Member
میکرو چیپ کردن کار خاصی نیست که بشه عنوان کرد با میکروچیپ شدن 110 اسب . الان نژاد کرد در دنیا به ثبت رسیده باشه !!
برای ثبت کردن یه نژاد احتیاج به یک کار گسترده علمی و صرف بودجه زیاد هست که اولا ثابت کنید این با بقیه نژادها متفاوت هست وهمین اثبات اینکه با بقیه نژادها از لحاظ یه سری توالی خاص dna متفاوت باشد احتیاج به نمونه گیری از چندین نژاد در ایران هست که مثلا بتونید بگید این اسب کرد هست نه عرب کرد. اگه توضیح تکمیلی خواستید مسئله ای نیست
در رابطه با کار اون شرکت استرالیایی آیا به غیر از میکروچیپ کردن اسبها کار دیگه ای کرده؟؟؟
این ژنوتایپینگ اسب کرد در کدام آزمایشگاه دنیا انجام میشه و در چه سطحی چندتا مقاله علمی در این باره هست کافی هست در باره kurdish horse در سایتsciencedirect.com سرچ کنید اگه مقاله ای در باره genotyping of kurdish horse پیدا کردید مرا هم مطلع کنید با تشکر

♘امیرحسین♞

OJANG گفت:
من بزودی برای روشن شدن این موضوع چندتا عکس میزنم ولی یادتون نره که کرد بودنش در استرالیا تایید شده نه اصفهان نه کرمانشاه!
چه اطلاعاتی درمورد سابقه این شرکت استرالیایی دارید؟
اصلا هدفشون برای این کار چه بوده؟

♘امیرحسین♞

pasargad گفت:
من گفتم اطلاعات بروز رو برای شما بزنم
خوبه که خودت میگی اینها همه واضحه ! یعنی خودت کرد بودن این اسب رو قبول داری !
اگه میخوای اطلاعات محلی روبه شما بدم!
این اطلاعات بروز نیست! فقط تکرا میشه و هیچ چیز جدید به آن اضافه نشده
منظور از اطلاعات محلی چیست؟ اطلاعاتی از سن بالاترها شنیدید؟ آیا پایه علمی براش وجود دارد؟

♘امیرحسین♞

ایا کسی مدرکی در دست داره که بگه این اسب کرد خالص نیست و عرب داره چرا کسی از شجره این اسب تا 3یا4پشت نمیذاره که معلوم کننده باشه و یا عکسهای معلوم کننده که معلوم باشه کرد باشه مثل عکسهای انسیاتو ر یا دیگر اسبها

sohrab

Active member
OJANG گفت:

کاش موضوع به این سادگی بود که با گذاشتن چند عکس یا 4 پشت شجره روشن میشد!
این که میفرمایید کرد بودنش در استرالیا تائید شده، اشتباه متوجه شدید.
کاری که انجام شده میکروچیپ گذاری و تائید پدر و مادر بوسیله تست dna بوده.(این کار در مورد اسبهایی که ادعا میشده کرد بوده اند انجام شده، آن هم بطور ناقص)

نگاهی به وبسایت شرکت بین المللی اسب کرد بندازید
www.kurdishhorse.net

OJANG

Member
نه سهراب جان یه پایه پزنتیکی تعریف شده
من موقعی که یه مادیون میکروچیپ زدم نه اسم پدری بود نه مادر پس اون چطور تائید شد؟
خیلی های دیگه هم نمی دونستن پدر مادر اسبشون کیه و ازمایش دادند.
در ضمن از پدر مادر اونایی هم که معلوم بود آزمایش نگرفتن!

pasargad

Member
بيش از ‪ ۴۹۰‬شركت و مركز پرورش اسب دنيا اعلام موجوديت شركت بين‌المللي اسب كرد را به رسميت شناختن كه يكي از اين مراكز فدراسيون اسب آمريكا به عنوان يكي از قدرتمندترين مراكز اسب دنيا است

ziba

New member
pasargad گفت:
بيش از ‪ ۴۹۰‬شركت و مركز پرورش اسب دنيا اعلام موجوديت شركت بين‌المللي اسب كرد را به رسميت شناختن كه يكي از اين مراكز فدراسيون اسب آمريكا به عنوان يكي از قدرتمندترين مراكز اسب دنيا است
این اسبتون چقدر نازه کجا نگهش میدارین ! پنهونش کردین چرا ! عکس جدید ازش نمیزنید؟

بالا