زن یعنی این!!!

OJANG

Member
شیر نر و ماده نداره

پیوست ها

• Nomada-a-caballo.jpg
    Nomada-a-caballo.jpg
    148.6 کیلوبایت · بازدیدها: 103

kahar

Member
ایمان شیربندی گفت:
دختر لره مگه میشه شیرزن نباشه ایول غیرت روبرم

البته غیرت داشتن به لر بودن و جای دیگه ربطی نداره .

دخترهای فارس هم همچین غیرتی رو دارن.آقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن مثل اینکه پسرای انجمن دخترا رو دست کم گرفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه این طوره تجدید نظر کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا زن یعنی این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OJANG

Member
البته عذر میخوام ، خیلی هم میخوام! ولی غیرت زنان عشایر ایران را هیچ نژادی نداره.
من چیزهایی ازشون دیدم که از 50 تا مرد هم بر نمیاد.

kahar

Member
کنستانتین گفت:
البته عذر میخوام ، خیلی هم میخوام! ولی غیرت زنان عشایر ایران را هیچ نژادی نداره.
من چیزهایی ازشون دیدم که از 50 تا مرد هم بر نمیاد.

این یک مساله طبیعیه که زنا ن عشایر تفاوت بسیار با زنان شهری داشته باشند.

اما عذر خواهی قبول نیست چون غیرت شهری یا عشایری نداره .

OJANG

Member
پاسخ : زن یعنی این!!!

داره!الان زن شهری پیدا نمیکنید که به خاطر خانواده و بچه روزی سه بار بره سر چشمه آب بیاره و ظرف بشوره.
روز دوم خونه باباشه.
اینجا ما این تاپیک رو نزدیم که به اینجا برسیم،فقط در یک کلام شیر زنان عشایر مایه افتخار مردانشانند.

kahar

Member
کنستانتین گفت:
داره!الان زن شهری پیدا نمیکنید که به خاطر خانواده و بچه روزی سه بار بره سر چشمه آب بیاره و ظرف بشوره.
روز دوم خونه باباشه.
اینجا ما این تاپیک رو نزدیم که به اینجا برسیم،فقط در یک کلام شیر زنان عشایر مایه افتخار مردانشانند.

هیچ علاقه ای به ادامه این بحث ندارم اما باید بیایید زنای شهری رو ببینید که پابه پای شوهراشون حتی گاهی بیشتر از اونا دارن کار می کنن تا بتونن زندگی بچرخونن.

در واقع خودتون ای بحث رو شروع کردید.

sohrab

Active member
ولی قبول دارید که دیگه چنین تصاویری را کمتر میشه به طور طبیعی دید ؟ ( این عکس ها معمولا مربوط به جشنواره هایی هست که برگزار میشه. هیچ بعید نیست این خانم بختیاری برنو به دوش مستاجر یک آپارتمان 16 واحدی و کارمند یه بانک خصوصی باشه! )
دیگه عشایر هم برای کوچ حیووناشون را بار خاور و نیسان میکنند. دوره ی اسب و تفنگ سر اومده

reihaneh

Member
فکر کنم این نیاز(و شاید علاقه) هست که اخلاق و ویژگی های آدم رو شکل میده ،یه زن عشایر به واسطه نوع زندگیش باید بتونه تیر اندازی کنه،سواری بلد باشه و کارهایی از این قبیل ولی یک زن شهری نیازی به چنین کار هایی نداره بلکه تو زمینه های دیگه وارد می شه مثلا خانم های شهری دکتر یا مهندس یا مدیری که داریم،فکر نمی کنم کاری که اون ها دارن انجام میدن از تیر اندازی و سواری کمتر باشه هر کسی با هر قومیتی یا فرهنگی بر اساس نیاز و علایقش کاری رو دنبال می کنه و در این بین همشون هم غیرت دارن و هم قابل احترامن

OJANG

Member
reihaneh گفت:
فکر کنم این نیاز(و شاید علاقه) هست که اخلاق و ویژگی های آدم رو شکل میده ،یه زن عشایر به واسطه نوع زندگیش باید بتونه تیر اندازی کنه،سواری بلد باشه و کارهایی از این قبیل ولی یک زن شهری نیازی به چنین کار هایی نداره بلکه تو زمینه های دیگه وارد می شه مثلا خانم های شهری دکتر یا مهندس یا مدیری که داریم،فکر نمی کنم کاری که اون ها دارن انجام میدن از تیر اندازی و سواری کمتر باشه هر کسی با هر قومیتی یا فرهنگی بر اساس نیاز و علایقش کاری رو دنبال می کنه و در این بین همشون هم غیرت دارن و هم قابل احترامن
این شد حرف حساب!

kahar

Member
reihaneh گفت:

گل گفتی ،گل خانوم

kahar

Member
امید زمانی گفت:
زنها رو بیخیال اسب سیاه که اون خانم سواره ! وای کجاست این ؟

اگر کمی دقت کنید .این تاپیک مخصوص خانونهاست پس واژه نامانوس( بیخیال )کاملااشتباست.

امید زمانی

Active member
شهر آشوب گفت:
اگر کمی دقت کنید .این تاپیک مخصوص خانونهاست پس واژه نامانوس( بیخیال )کاملااشتباست.
مخصوص خانم ها نیست که در مورد خانم هاست ! اگه این طوریه که خانم ها تو بقیه تاپیک ها نباید بحث کنند!

OJANG

Member
چطوره امیر حسین انجمنو جداش کنی مثل اتوبوس!
محرم و نا محرم یه جا نباشن!
حالا امید تو هم این دو تا خانوم زیبا رو ول کردی چسبیدی به اسبه؟

بالا