ایمان شیربندی گفت:دختر لره مگه میشه شیرزن نباشه ایول غیرت روبرم
کنستانتین گفت:البته عذر میخوام ، خیلی هم میخوام! ولی غیرت زنان عشایر ایران را هیچ نژادی نداره.
من چیزهایی ازشون دیدم که از 50 تا مرد هم بر نمیاد.
کنستانتین گفت:داره!الان زن شهری پیدا نمیکنید که به خاطر خانواده و بچه روزی سه بار بره سر چشمه آب بیاره و ظرف بشوره.
روز دوم خونه باباشه.
اینجا ما این تاپیک رو نزدیم که به اینجا برسیم،فقط در یک کلام شیر زنان عشایر مایه افتخار مردانشانند.
صابر گفت:به قول خودمانی
عشق کم ارات
این شد حرف حساب!reihaneh گفت:فکر کنم این نیاز(و شاید علاقه) هست که اخلاق و ویژگی های آدم رو شکل میده ،یه زن عشایر به واسطه نوع زندگیش باید بتونه تیر اندازی کنه،سواری بلد باشه و کارهایی از این قبیل ولی یک زن شهری نیازی به چنین کار هایی نداره بلکه تو زمینه های دیگه وارد می شه مثلا خانم های شهری دکتر یا مهندس یا مدیری که داریم،فکر نمی کنم کاری که اون ها دارن انجام میدن از تیر اندازی و سواری کمتر باشه هر کسی با هر قومیتی یا فرهنگی بر اساس نیاز و علایقش کاری رو دنبال می کنه و در این بین همشون هم غیرت دارن و هم قابل احترامن
reihaneh گفت:فکر کنم این نیاز(و شاید علاقه) هست که اخلاق و ویژگی های آدم رو شکل میده ،یه زن عشایر به واسطه نوع زندگیش باید بتونه تیر اندازی کنه،سواری بلد باشه و کارهایی از این قبیل ولی یک زن شهری نیازی به چنین کار هایی نداره بلکه تو زمینه های دیگه وارد می شه مثلا خانم های شهری دکتر یا مهندس یا مدیری که داریم،فکر نمی کنم کاری که اون ها دارن انجام میدن از تیر اندازی و سواری کمتر باشه هر کسی با هر قومیتی یا فرهنگی بر اساس نیاز و علایقش کاری رو دنبال می کنه و در این بین همشون هم غیرت دارن و هم قابل احترامن
امید زمانی گفت:زنها رو بیخیال اسب سیاه که اون خانم سواره ! وای کجاست این ؟
مخصوص خانم ها نیست که در مورد خانم هاست ! اگه این طوریه که خانم ها تو بقیه تاپیک ها نباید بحث کنند!شهر آشوب گفت:اگر کمی دقت کنید .این تاپیک مخصوص خانونهاست پس واژه نامانوس( بیخیال )کاملااشتباست.
استغفرالله ! خانم زیبا زیاد هست اسبه خوبه که کم پیدا میشه !کنستانتین گفت:حالا امید تو هم این دو تا خانوم زیبا رو ول کردی چسبیدی به اسبه؟