نخستین جشنواره استانی زیبایی سیلمی های خالص ایرانی(اهواز20/11/87)

sohrab

Active member
انعکاس برنامه را در سایت های خبری ببینید:

اهواز - خبرگزاری مهر: نخستین جشنواره استانی زیبایی اسب سیلمی خالص ایرانی امروز در اهواز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در این جشنواره با اشاره به اهمیت اسب از دیدگاه اسلام و مشکلات پیش روی پرورش دهندگان اسب در استان گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته در مورد ترویج پرورش اسب، امیدواریم در آینده شاهد برطرف شدن مشکلات و موانع موجود در زمینه پرورش اسب باشیم.
سید مجید موسوی با بیان اینکه طبق آمار سال 2005 جمعیت اسب در کشورهای آسیایی 13میلیون و 500 هزار راس است، افزود: بر اساس آخرین سرشماری های موجود 174 هزار راس اسب در کشور وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین آمار نژاد اسب عرب مربوط به خوزستان است، گفت: تعداد اسب ثبت شده اصیل عرب 400 راس است که بیشترین تعداد آن در خوزستان است.

موسوی گفت: با توجه به اهمیت نژاد اصیل عرب و بر اساس اهداف مدون اقدام به برگزاری جشنواره استانی زیبایی اصل عرب کرده ایم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ادامه با بیان اینکه اسبهای برتر توسط داوران خبره در جشنواره انتخاب و معرفی می شوند، گفت: اصالت و خالص بودن، عملکرد و تولید مثل خوب، فنوتیپ و رفتار مناسب اسب از جمله ملاک های انتخاب اسب برتر در جشنواره است.

موسوی اضافه کرد: اسب اصیل عرب در سال 1967 میلادی توسط نمایندگان سازمان جهانی اسب پذیرفته و آن را در رده اسب های شناخته شده این سازمان قرار داده است.

وی با اشاره به حمایت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از پرورش دهندگان اسب به منظور حفظ و تکثیر اسب اصیل عرب گفت: شناسایی و ثبت مشخصات، بیمه، معرفی متقاضیان واجد شرایط در یافت تسهیلات در خصوص احداث واحد پرورش اسب، تامین جو، کنستانتره و سبوس و همچنین ارائه تنظیم جیره غذایی از جمله خدماتی است که از سوی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان به پرورش دهندگان اسب در استان ارائه می شود.

به گفته این مسئول جشنواره فوق با هدف معرفی و ارتقاء جایگاه اسب اصیل، ارتقاء دانش و مهارت بهره برداران، تبیین چالشها و مشکلات پرورش دهندگان و حمایت و پشتیبانی از پرورش دهندگان اسب برگزار شد.

منبع: خبرگزاري مهر

sohrab

Active member
اسب اصیل گفت:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ادامه با بیان اینکه اسبهای برتر توسط داوران خبره در جشنواره انتخاب و معرفی می شوند، گفت: اصالت و خالص بودن، عملکرد و تولید مثل خوب، فنوتیپ و رفتار مناسب اسب از جمله ملاک های انتخاب اسب برتر در جشنواره است.

منبع: خبرگزاري مهر

ایشون تقصیری نداره!
باید از کسی که این اطلاعات را در اختیارشون گذاشته پرسید:
"اصالت و خالص بودن و عملکرد و تولیدمثل خوب!" چطور در داوری تاثیر میگذاره. اصلا ملاک اصالت و خلوص چیه؟

sohrab

Active member
معاون جهاد كشاورزي خوزستان خبر داد
برگزاري نخستين جشنواره اسب سيلمي خالص ايراني در اهواز
خبرگزاري فارس: معاون پشتيباني امور دام سازمان جهاد كشاورزي استان خوزستان از برپايي نخستين جشنواره اسب سيلمي خالص ايراني با حضور پرورش‌دهندگان اسب سيلمي در اهواز خبر داد.

عبدالله كاشاني امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار داشت: اين جشنواره با حضور 38 اسب داراي شناسنامه فردا به مدت يك روز برپا مي‌شود و در پايان، اسب‌هاي برتر توسط هيئت داوران انتخاب مي‌شوند.
وي با بيان اينكه سه نفر از هيئت فدراسيون اسب‌سواري كشور در اين جشنواره به داوري مي‌پردازند، افزود: در اين جشنواره سه كلاس براي سه رده سني تعريف شده كه از هر كلاس سه نفر به عنوان برنده و اسب‌هاي برتر انتخاب مي‌شوند.
كاشاني تصريح كرد: با توجه به ويژگي‌هاي اسب سيلمي، ملاك انتخاب اسب‌هاي برتر بر اساس زيبايي، شجره، مشخصات و سن است.
وي ادامه داد: حمايت از پرورش‌دهندگان اسب، توسعه اسب‌سواري استان در راستاي بهبود صادرات اسب و شناسايي و ساماندهي پرورش‌دهندگان اسب از جمله اهداف برپايي اين جشنواره است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان با اشاره به حمايت‌هاي سازمان از پرورش‌دهندگان اسب گفت: در اين راستا، مقرر شده به منظور ساخت جايگاه اسب براي هر 100 راس اسب، اعتباري معادل يك ميليون و 500 هزار تومان تسهيلات توسط بانك كشاورزي به پرورش‌دهندگان اسب پرداخت شود.
كاشاني جمعيت اسب استان خوزستان را بيش از 2 هزار راس از نژاد عرب اعلام كرد

منبع : خبرگزاری فارس

sohrab

Active member
اسب اصیل گفت:
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان با اشاره به حمايت‌هاي سازمان از پرورش‌دهندگان اسب گفت: در اين راستا، مقرر شده به منظور ساخت جايگاه اسب براي هر 100 راس اسب، اعتباري معادل يك ميليون و 500 هزار تومان تسهيلات توسط بانك كشاورزي به پرورش‌دهندگان اسب پرداخت شود.

منبع : خبرگزاری فارس

هر 100 اسب یک ونیم ملیون ؟
چه دست و دل باز!!! یعنی به کسی که 10 تا اسب داره 150 هزار تومان تسهیلات میدید؟

narges

Member
اسب ها واقعا زیبان اما اون طور که تو تاپیک داوری اسب عرب خوندم (شاید اسم تاپیک رو اشتباه میگم) داوری اسب عرب بر اساس یک سری پارامتر های خاص هست و من یکی جرات این و ندارم که از بین 15 تا 3 اسب برتر و حدس بزنم واقعا اکثرشون زیبان

sohrab

Active member
narges گفت:
اسب ها واقعا زیبان اما اون طور که تو تاپیک داوری اسب عرب خوندم (شاید اسم تاپیک رو اشتباه میگم) داوری اسب عرب بر اساس یک سری پارامتر های خاص هست و من یکی جرات این و ندارم که از بین 15 تا 3 اسب برتر و حدس بزنم واقعا اکثرشون زیبان
درسته. کارکشته ترین داور دنیا هم از روی عکس نمیتونه قضاوت کنه. ولی همین جور یک حدسی بزنید.

narges

Member
من خودم به شخصه از شماره 2 ,14 و 6 خوشم اومد البته شماره 4 هم زیباست اما بینیش تو این عکس رومی تا حدی رومی به نظر میرسه که این یه امتیاز منفی توی رده عربه البته میگم همه زیبا هستن اما گفتید 3 تا انتخاب کنیم عکس ها هم که همه از نیم رخ بود .
لطفا زودتر نتیجه رو بزارید .

sohrab

Active member
امید زمانی گفت:
من 5 تا می گم فیلمو ببینیم 3 تا انتخاب می کنم ! 5. 10. 11. 12. 13 ! ولی کلا تعریفی ندارن ! آخری عربه ؟؟؟!! :eek: ;)
2 تا از تیر های امید به هدف خورد!
درسته از روی عکس نمیشه قضاوت کرد.
بنابر این وقت گرانبهایتان را هدر ندم!
مقام اول : 10
مقام دوم: 12
مقام سوم:9

یکی از انتخاب های من مثل امید "5" بود.

آخری برای حواله 500 کیلو جو آمده!

sohrab

Active member
vatan گفت:
من تا سواری اسب را نبینم انتخاب بی انتخاب التماس نکن!!!!

وطن جان از این به بعد قراره برای زیبایی هم با سوار بیان تو میدون. فقط بخاطر تو!
گروه کره های زیر 1 سال رو هم بگم زین کنن برات؟

vatan

Member
اتفاقا داشتم در سایتhttp://video.yahoo.com کلمه arabian horse را سرچ کردم یه چند تا مسابقه از اسب عرب بود که همگی سوار بر اسب بودند یه سوال سهراب اگه سری به این سایت زدی و کلیپ ها را دیدی بگو این چه مسابقه ای هست؟؟
یعنی ما هم میتونیم این مسابقات را برای اسب عرب برگزار کنیم؟
باور کنید !!! چرا باور نمیکنید!! که وجود اسب به سواری هست. درسته که اسب عرب را به زیبایی میشناسند ولی زیبایی داره اسبیت اسب را نابود میکنه.
شماره 6 هم از لحاظ عکسی بد نیست !!حداقل خیلی سر روکول تر از بقیه نشون میده حالا نمیدونم تو یه لحظه بوده یانه؟
ولی علت مقام دوم وسوم فکر کنم فقط قوس سر بوده همین!!!

بالا