♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
عکس آخر مقام داره؟اسب اصیل گفت:شما هم میتونید مقام های اول تا سوم را انتخاب کنید.
بین شمار های 1 تا 15![]()
عکس آخر مقام داره؟اسب اصیل گفت:شما هم میتونید مقام های اول تا سوم را انتخاب کنید.
بین شمار های 1 تا 15![]()
اسب اصیل گفت:رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ادامه با بیان اینکه اسبهای برتر توسط داوران خبره در جشنواره انتخاب و معرفی می شوند، گفت: اصالت و خالص بودن، عملکرد و تولید مثل خوب، فنوتیپ و رفتار مناسب اسب از جمله ملاک های انتخاب اسب برتر در جشنواره است.
منبع: خبرگزاري مهر
اسب اصیل گفت:معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان با اشاره به حمايتهاي سازمان از پرورشدهندگان اسب گفت: در اين راستا، مقرر شده به منظور ساخت جايگاه اسب براي هر 100 راس اسب، اعتباري معادل يك ميليون و 500 هزار تومان تسهيلات توسط بانك كشاورزي به پرورشدهندگان اسب پرداخت شود.
منبع : خبرگزاری فارس
درسته. کارکشته ترین داور دنیا هم از روی عکس نمیتونه قضاوت کنه. ولی همین جور یک حدسی بزنید.narges گفت:اسب ها واقعا زیبان اما اون طور که تو تاپیک داوری اسب عرب خوندم (شاید اسم تاپیک رو اشتباه میگم) داوری اسب عرب بر اساس یک سری پارامتر های خاص هست و من یکی جرات این و ندارم که از بین 15 تا 3 اسب برتر و حدس بزنم واقعا اکثرشون زیبان
2 تا از تیر های امید به هدف خورد!امید زمانی گفت:من 5 تا می گم فیلمو ببینیم 3 تا انتخاب می کنم ! 5. 10. 11. 12. 13 ! ولی کلا تعریفی ندارن ! آخری عربه ؟؟؟!!![]()
![]()
vatan گفت:من تا سواری اسب را نبینم انتخاب بی انتخاب التماس نکن!!!!
6 از دار دنیا یک رنگ سیاه داره!vatan گفت:یعنی 6 مقام نیاورد!!!
عجب اختلاف سلیقه ای ما با این عرب بازها!!! داریم
بیخود به آخری شک نکردم پساسب اصیل گفت:آخری برای حواله 500 کیلو جو آمده!