مگه اعتراض یا انتقاد از دوستیا کم میکنه؟سنا گفت:شايد اينطوري كردا تا فضا دوستانه تر شه
اين ديگه نظر مدير سايته بايد خودشون جواب بدنkamyab گفت:مگه اعتراض یا انتقاد از دوستیا کم میکنه؟
بازم برمیگرده به پائین بودن ظرفیت
منم منتظرم تا امیر حسین خان و بقیه دوستان هم نظر بدنسنا گفت:اين ديگه نظر مدير سايته بايد خودشون جواب بدن
بلهkamyab گفت:مگه اعتراض یا انتقاد از دوستیا کم میکنه؟
بازم برمیگرده به پائین بودن ظرفیت
اگه خدایش واقع بین باشیم و یه نگاهی به دور و بر خودمان بیندازیمkamyab گفت:چرا امتیازهای منفی حذف شدن؟
یعنی ما ظرفیت دیدن امتیازهای منفی و شنیدن انتقاد را نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
??? ??? ??? ??? ???
من اعتقاد دارم منفی و مثبت باید در کنار هم باشه،اگه همه منفی هارو نبینند و اعتراض نکنند کسی اقدام به اصلاح نمیکنه و شاید هم به همین چند امتیاز مثبت که نشون داده میشه قانع باشند و برای حذف امتیازهای منفی خودشون تلاش نکنند،بنظر من اگه هر دو باهم باشند بهتره♘ امیرحسین ♞ گفت:پیشنهاد برگشت به حالت قبل رو دارید؟
hilda گفت:خیر جناب کامیاب.بعضی ها ممکن است به منفی ها اعتراض کنندو اشتباه خود را نپذیرند و بگویند انجمن ما را محدود میکند یا اهمیت ندهند و فکر کنند میتوانند هر رفتاری داشته باشند و در نهایت یک امتیاز منفی بگیرند!!!!
با توجه به این موضوع فکر میکنم مدیریت صحیح ترین کار را انجام داده اند که امتیاز های منفی رو برداشتند تا جمع امتیازها نشان داده شود و این باعث ایجاد دوستی بیشتر در انجمن هم شده است
منم موافقم که باید بخاطر ترس از دیدن منفی و ترس از اعتراض باید در تسامح ابدی زندگی کنیمنفس گفت:با حرکت مدیر محترم کاملا موافقم.
سنا گفت:تكليف اوني كه امتيازش صفره چي ميشه؟
منم دنبال همین هستمkamyab گفت:یه مسئله دیگه هم هست
من امتیاز ندارم اگه بخواهند به من منفی بدن چیکار میکنن؟ میندازنم بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امتیازتون رو ببینید تا سوالتون حل بشهkamyab گفت:منم دنبال همین هستم
ببینید جناب کامیابkamyab گفت:منم موافقم که باید بخاطر ترس از دیدن منفی و ترس از اعتراض باید در تسامح ابدی زندگی کنیم
چرا دنبال علت منفی نمیریم؟؟؟
چرا نمیخواهیم عادت کنیم به اینکه باید منفی هم باشه تا به مثبتهای بیشتری دست پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟
متاسفم
یه مسئله دیگه هم هست
من امتیاز ندارم اگه بخواهند به من منفی بدن چیکار میکنن؟ میندازنم بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متشکرم♘ امیرحسین ♞ گفت:امتیازتون رو ببینید تا سوالتون حل بشه
من به شما وصله ای نچسبوندم و بی احترامی نکردم،توافق شما با مدیر دلیل بر ترسو بودن شما نیست شاید شما هم مثل مدیر به هزار و یک دلیل با این کار موافق هستید،ترس از انتقاد یکی از دلایل هستنفس گفت:ببینید جناب کامیاب
من با اینکه اصالتا یزدی ام اما بزرگ شده ی زاهدانم.از صدای تیر و دود آتیش و اشرار گرفته تا استخوانهای سوخته ی مادرم رو دیدم .صریح ترین سخنرانی رو در سردخونه ای که پیکر شهدا اونجا بود کردم و همه رو زیر سوال بردم و جان خودم رو به خطر انداختم...
من که با شجاعت در برابر این مصایب بزرگ ایستادم چطور میتونم از دیدن امتیاز منفی اونم تو یک دنیای مجازی بترسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه اعتراضی بزرگ تر از شهید کردن مادرم هم وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا جای تاسف داره حرفاتون.
پس وصله ی ترسو بودن رو به من که دختر یه شیر زنم و از همون خون،نچسبونید لطفا.من حرفم رو قاطعانه همه جا میزنم.
مگه نگفتید که میخواهید ببینید چجوریه؟kamyab گفت:متشکرم
اگه ممکنه دلیل امتیاز منفی را هم بفرمائید