چرا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamyab

Member
چرا امتیازهای منفی حذف شدن؟
یعنی ما ظرفیت دیدن امتیازهای منفی و شنیدن انتقاد را نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
??? ??? ??? ??? ???

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
kamyab گفت:
مگه اعتراض یا انتقاد از دوستیا کم میکنه؟
بازم برمیگرده به پائین بودن ظرفیت
بله
برای تعدادی از اعضا اسب و دوستی و...
مهم نیست
فقط امتیاز مهمه

در ضمن الان جمع امیتاز نشون داده میشه, یعنی هر عضو خودش میدونه امتیازش کم شده یا زیاد و بقیه نمیفهمند

پیشنهاد برگشت به حالت قبل رو دارید؟

sezar1972

Member
kamyab گفت:
چرا امتیازهای منفی حذف شدن؟
یعنی ما ظرفیت دیدن امتیازهای منفی و شنیدن انتقاد را نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
??? ??? ??? ??? ???
اگه خدایش واقع بین باشیم و یه نگاهی به دور و بر خودمان بیندازیم
میبینیم که در خیلی از مسائل ما ظرفیت کم داریم ;) ;) ;) ;) ;) ;)

kamyab

Member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
پیشنهاد برگشت به حالت قبل رو دارید؟
من اعتقاد دارم منفی و مثبت باید در کنار هم باشه،اگه همه منفی هارو نبینند و اعتراض نکنند کسی اقدام به اصلاح نمیکنه و شاید هم به همین چند امتیاز مثبت که نشون داده میشه قانع باشند و برای حذف امتیازهای منفی خودشون تلاش نکنند،بنظر من اگه هر دو باهم باشند بهتره

hilda

Member
من با نظر اقای کامیاب موافقم....منفی و مثبت در کنار هم بهتره....شاید خیلی ها اصلا به کم و زیاد شدن امتیاز ها توجه نکنند و متوجه نشوند که جایی اشتباه کرده اند
اما اقای قاسمی هم صحیح میفرمایند...برای بعضی ها تعداد مثبت ها و منفی ها مهم تر از اسب و دوستی و... میباشد.

خیر جناب کامیاب.بعضی ها ممکن است به منفی ها اعتراض کنندو اشتباه خود را نپذیرند و بگویند انجمن ما را محدود میکند یا اهمیت ندهند و فکر کنند میتوانند هر رفتاری داشته باشند و در نهایت یک امتیاز منفی بگیرند!!!!

با توجه به این موضوع فکر میکنم مدیریت صحیح ترین کار را انجام داده اند که امتیاز های منفی رو برداشتند تا جمع امتیازها نشان داده شود و این باعث ایجاد دوستی بیشتر در انجمن هم شده است

kamyab

Member
hilda گفت:
خیر جناب کامیاب.بعضی ها ممکن است به منفی ها اعتراض کنندو اشتباه خود را نپذیرند و بگویند انجمن ما را محدود میکند یا اهمیت ندهند و فکر کنند میتوانند هر رفتاری داشته باشند و در نهایت یک امتیاز منفی بگیرند!!!!

با توجه به این موضوع فکر میکنم مدیریت صحیح ترین کار را انجام داده اند که امتیاز های منفی رو برداشتند تا جمع امتیازها نشان داده شود و این باعث ایجاد دوستی بیشتر در انجمن هم شده است
نفس گفت:
با حرکت مدیر محترم کاملا موافقم.
منم موافقم که باید بخاطر ترس از دیدن منفی و ترس از اعتراض باید در تسامح ابدی زندگی کنیم
چرا دنبال علت منفی نمیریم؟؟؟
چرا نمیخواهیم عادت کنیم به اینکه باید منفی هم باشه تا به مثبتهای بیشتری دست پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟
متاسفم
یه مسئله دیگه هم هست
من امتیاز ندارم اگه بخواهند به من منفی بدن چیکار میکنن؟ میندازنم بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hilda

Member
این طور که شما میفرمایید نیست.دلیل جمع شدن ما در کنار هم این نیست.
و متاسفانه این طرز فکر همه نیست.همونطور که گفتم امتیاز های منفی اگه زیاد بشه فرد نسبت
به اونها بیتوجه میشه و اعضا از هم دلخور میشوند
نمیدونم اجازه دارم یا نه
اما پیشنهاد میکنم این تاپیک رو کامل بخونید
(صفحات اخر)

http://www.horse.ir/fa/index.php/topic,2708.0.html

kamyab گفت:
منم موافقم که باید بخاطر ترس از دیدن منفی و ترس از اعتراض باید در تسامح ابدی زندگی کنیم
چرا دنبال علت منفی نمیریم؟؟؟
چرا نمیخواهیم عادت کنیم به اینکه باید منفی هم باشه تا به مثبتهای بیشتری دست پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟
متاسفم
یه مسئله دیگه هم هست
من امتیاز ندارم اگه بخواهند به من منفی بدن چیکار میکنن؟ میندازنم بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید جناب کامیاب
من با اینکه اصالتا یزدی ام اما بزرگ شده ی زاهدانم.از صدای تیر و دود آتیش و اشرار گرفته تا استخوانهای سوخته ی مادرم رو دیدم .صریح ترین سخنرانی رو در سردخونه ای که پیکر شهدا اونجا بود کردم و همه رو زیر سوال بردم و جان خودم رو به خطر انداختم...
من که با شجاعت در برابر این مصایب بزرگ ایستادم چطور میتونم از دیدن امتیاز منفی اونم تو یک دنیای مجازی بترسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه اعتراضی بزرگ تر از شهید کردن مادرم هم وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا جای تاسف داره حرفاتون.
پس وصله ی ترسو بودن رو به من که دختر یه شیر زنم و از همون خون،نچسبونید لطفا.من حرفم رو قاطعانه همه جا میزنم.

kamyab

Member
نفس گفت:
ببینید جناب کامیاب
من با اینکه اصالتا یزدی ام اما بزرگ شده ی زاهدانم.از صدای تیر و دود آتیش و اشرار گرفته تا استخوانهای سوخته ی مادرم رو دیدم .صریح ترین سخنرانی رو در سردخونه ای که پیکر شهدا اونجا بود کردم و همه رو زیر سوال بردم و جان خودم رو به خطر انداختم...
من که با شجاعت در برابر این مصایب بزرگ ایستادم چطور میتونم از دیدن امتیاز منفی اونم تو یک دنیای مجازی بترسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه اعتراضی بزرگ تر از شهید کردن مادرم هم وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا جای تاسف داره حرفاتون.
پس وصله ی ترسو بودن رو به من که دختر یه شیر زنم و از همون خون،نچسبونید لطفا.من حرفم رو قاطعانه همه جا میزنم.
من به شما وصله ای نچسبوندم و بی احترامی نکردم،توافق شما با مدیر دلیل بر ترسو بودن شما نیست شاید شما هم مثل مدیر به هزار و یک دلیل با این کار موافق هستید،ترس از انتقاد یکی از دلایل هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.